• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv negatif çıktı ama genetal bölgemde siğile benzer birşey var

elco3367

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
8
5
1
34
Arkadaşlar 3 yıl önce eşimde hpv siğili cıktı ve yaktırdı heryıl 2 adet cıkıyor ve yaptırıyor bende her yıl kontrollerimi yaptıyorum bu yıl enfeksiyonum oldu ve tekrar smear için teste gittim.Eşimide söyledim kontrol etti ve temiz dedi.Hpv testi yaptırmalısın hangi tipi varsa çıkar dedi.Devlette 5 yılda bir ücretsiz oluyormus yaptırdım ve temiz çıktı.Hiç bir tip çıkmadı.Yanlız aradan 1 ay geçti gental bölgemde çok minik siyah bir ben gibi birley cıktı.Doktora gitmedim ve sanırım kafama takmaktan bildiğiniz oluştu benzer birşey, ama nasıl olur diyorum hpv çıkmadı sonuçta doktorlar dünya para olmus olarrda daha cok mikrop kapacaz.Hpv testi negatif cıkması ne kadar doğru bilemedim ve böyle başına gelen varsa yazabilirmi?

Son düzenleme:
Siğili nasil ve neden kendiniz söktünüz?

Böyle çılgın cesaretine sahipken steril doktor odasinda mikrop kapacağınızı nasıl düşündünüz?

Evde söktüğünüz alet çok mu sterildi?

Kendim sökmedim.Fazla kurcalattık sanırım yok hpv yok smear testi derken enfeksiyonun babasını yaşadım sonuç temiz ama bende sonrası ben gibi birşey oluştu 😔

Hpv testi nasıl oluyor nerede yaptırdınız aile hekimliği de yapıyor dediler belirtileri tam olarak neydi

Arkadaşlar 3 yıl önce eşimde hpv siğili cıktı ve yaktırdı heryıl 2 adet cıkıyor ve yaptırıyor bende her yıl kontrollerimi yaptıyorum bu yıl enfeksiyonum oldu ve tekrar smear için teste gittim.Eşimide söyledim kontrol etti ve temiz dedi.Hpv testi yaptırmalısın hangi tipi varsa çıkar dedi.Devlette 5 yılda bir ücretsiz oluyormus yaptırdım ve temiz çıktı.Hiç bir tip çıkmadı.Yanlız aradan 1 ay geçti gental bölgemde çok minik siyah bir ben gibi birley cıktı.Doktora gitmedim kendi kendime zorla çıkarttım sonunda ama nasıl olur diyorum hpv çıkmadı sonuçta doktorlar dünya para olmus olarrda daha cok mikrop kapacaz.Hpv testi negatif cıkması ne kadar doğru bilemedim ve böyle başına gelen varsa yazabilirmi?
Keşke el ile müdahale etmeseydiniz. Daha çok yayarsınız ve siğili el ile koparmak çok zor. Başka bir şey olmuş olmayasınız👀
Bu arada eşiniz hpv ise size nasıl geçmemiş ilginç. Ya bağışıklık sisteminiz çok güçlü ya da test için sürüntüyü iyi alamadılar.

Hpv testi nasıl oluyor nerede yaptırdınız aile hekimliği de yapıyor dediler belirtileri tam olarak neydi
Ketem diye Devletin testlerinin yapıldıgı bir yer var.Orada 5 yılda bir 30 yaş üstüysen yaptırabilirsin.Zaten geçerliliği 5 yıl bu testin.Ankaraya sonuç gidiyor ve 15 gün sonra çıkıyor.

Keşke el ile müdahale etmeseydiniz. Daha çok yayarsınız ve siğili el ile koparmak çok zor. Başka bir şey olmuş olmayasınız👀
Bu arada eşiniz hpv ise size nasıl geçmemiş ilginç. Ya bağışıklık sisteminiz çok güçlü ya da test için sürüntüyü iyi alamadılar.
Aslında çıkarttım derken kafama takmaktan hiç birşey yoktu kendiliğinden oluştu demek istedim çok titiz davrandım bütün testlerim temiz cıktı peşine enfeksiyon oldum sürekli doktora git gel ve benzer birşey oluştu bilmiyorum doktora gidince tekrar enfesksiyon olur diye korktum aslında

Ketem diye Devletin testlerinin yapıldıgı bir yer var.Orada 5 yılda bir 30 yaş üstüysen yaptırabilirsin.Zaten geçerliliği 5 yıl bu testin.Ankaraya sonuç gidiyor ve 15 gün sonra çıkıyor.
Evet ketemi biliyorum ama ekimde tam 30 olacağım ondan önce muhtemelen olmaz fakat bende bir siğil tarzı şeyler yok Ya sürekli enfeksiyon geçiriyorum idrar yolu falan yanma oluyor vajinamda bende acaba böyle bir şey olabilir mi diye merak ettim hpc olan arkadaşlarda nasıl belirtiler oluyor siğil tarzı bir şeyler mi çıkıyor oradan mı sürüntü alıyorlar

Vajinadan alıyorlar smear testi gibi siğil olayı iyi huylu olarak geçiyor elde çıkan siğillerden farksız hepsi hpv virüsü ama içten olanlar tehlikeli test şart

Arkadaşlar 3 yıl önce eşimde hpv siğili cıktı ve yaktırdı heryıl 2 adet cıkıyor ve yaptırıyor bende her yıl kontrollerimi yaptıyorum bu yıl enfeksiyonum oldu ve tekrar smear için teste gittim.Eşimide söyledim kontrol etti ve temiz dedi.Hpv testi yaptırmalısın hangi tipi varsa çıkar dedi.Devlette 5 yılda bir ücretsiz oluyormus yaptırdım ve temiz çıktı.Hiç bir tip çıkmadı.Yanlız aradan 1 ay geçti gental bölgemde çok minik siyah bir ben gibi birley cıktı.Doktora gitmedim ve sanırım kafama takmaktan bildiğiniz oluştu benzer birşey, ama nasıl olur diyorum hpv çıkmadı sonuçta doktorlar dünya para olmus olarrda daha cok mikrop kapacaz.Hpv testi negatif cıkması ne kadar doğru bilemedim ve böyle başına gelen varsa yazabilirmi?
Benim başıma geldi.
Hpv negatif ama siğilim vardı

Hpv bende pozıtıf cıktı .tek eşliyiz asla mumkunatı yok 3.cu bır kısıden gecmesıne.vajınal bolgede sıhıl varsa kı bende yaklaşık 10 senedır var ben onu et benı sanıyordum eşittır hpv dıyor .10 senedır pozıtıfmıyım ben .smear testım temız onkoloğa gonderdı .hpv negatıfse belkı sızdekı sıgıl degıldır .benım esımde de sıgıl yok.nerden geldı bu .

Hpv bende pozıtıf cıktı .tek eşliyiz asla mumkunatı yok 3.cu bır kısıden gecmesıne.vajınal bolgede sıhıl varsa kı bende yaklaşık 10 senedır var ben onu et benı sanıyordum eşittır hpv dıyor .10 senedır pozıtıfmıyım ben .smear testım temız onkoloğa gonderdı .hpv negatıfse belkı sızdekı sıgıl degıldır .benım esımde de sıgıl yok.nerden geldı bu .
Çok entresan ya gerçekten demekki eşiniz taşıyıcı ve sizin bağışıklığınız düşünce sizde ortaya cıktı bir adetmi cogalıyor diyorlar

Kizlar merhaba bende hpv pozitiftim çok şükür negatif oldum 1 ay oldu test verdim negatif geldi ama sanki bende de 1 2 tane nokta kadar beyaz sert şeyler çıktı sigil mi değil mi bilmiyorum kafam öyle karışık ki bir daha ki kontrolüm kasımda ama o zamana kadar beklesem mi doktora göstermek için ya da sigil varken negatif geliniyor mu gardasil 9 lu aşımı da yaptırdım aslında 1 sene olcak ama siz sigilleriniz için bir şey kullanıyor musunuz bana da yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar merhaba. Bende aşılama için smear testi yaptırdım ve hpv de yapmışlar anladığım kadarıyla. Hanüz gösteremedim doktora ama kafama takıldı. Benim testimde negatif yada pozitif gibi bir ibare yok. Referans değeri de yok. Sadece değer kısmında 11053 yazıyor. Korktum da biraz i. Zeynep kamilde yaptırdım ben. Ben ne anlamalıyım bundan 🥺

Eklentiler

• 40E4F397-EE73-4205-AE8E-117BE43CD948.png
    40E4F397-EE73-4205-AE8E-117BE43CD948.png
    237 KB · Görüntüleme: 761
Back