bugün gittim doktor da öyle söyledi simir akıntımdan dolayı alınamadı. vajinal fitil verildi 4 gün sonra gideceğim. İlk doz aşımı oldum. çok şaşkınım iyi değilimBen de siğile benzettim gittiniz mi doktora
Artık her kadında var maalesef fark ettiğiniz için şanslısınız ve genelde siğil yapan tipler zararsız oluyor bende siğil yok, erkek arkadaşımda çıkmasa asla bilemeyecektim belki de.bugün gittim doktor da öyle söyledi simir akıntımdan dolayı alınamadı. vajinal fitil verildi 4 gün sonra gideceğim. İlk doz aşımı oldum. çok şaşkınım iyi değilim
çok üzücü ve yıpratıcıymış. siz de durum nedir, neler yaptırdınız? kondilom koterizasyonu yapılması gerekiyormuş bana da anestezi altında, endişeliyim bilginiz var mı acaba? smear test sonucunda hangi tip olduğumu düşünüp daha çok üzüyorum kendimiArtık her kadında var maalesef fark ettiğiniz için şanslısınız ve genelde siğil yapan tipler zararsız oluyor bende siğil yok, erkek arkadaşımda çıkmasa asla bilemeyecektim belki de.
hayır onda yok. bugün muayene oldum ve doktor öyle(kondilom)olduğunu söyledi. Smear alınacak 4 gün sonra, netleşecekmiş. Bir de kondilom koterizasyonu yapılacakmış.Bana siğil gibi gelmedi partnerde var mı siğil?
Hpv ve smear testi verdim. 8 ay önce verdiğim smear temizdi şimdiki de temiz doktor zaten smearda çoğunlukla çıkmadığını söyledi. Genelde erkeklerde çıkmıyomuş siğil onlar taşıyıcı oluyorlarmış bizde tam tersi oldu. Hpv testine göre tip31 pozitif ben de ilk doz aşımı oldum bağışıklık güçlendirici takviyeler aldım kolposkopi yaptıracağım. Siğil yakımında da çok bişey hissetmeyeceksiniz sanırım öyle okumuştum ben, hafif bir acı oluyormuş genelde ama en kalıcısı yaktırmakmış. Çok geçmiş olsunçok üzücü ve yıpratıcıymış. siz de durum nedir, neler yaptırdınız? kondilom koterizasyonu yapılması gerekiyormuş bana da anestezi altında, endişeliyim bilginiz var mı acaba? smear test sonucunda hangi tip olduğumu düşünüp daha çok üzüyorum kendimi
Size de çok geçmiş olsun, umarım her şey kolaylıkla ve sağlıkla ilerlerHpv ve smear testi verdim. 8 ay önce verdiğim smear temizdi şimdiki de temiz doktor zaten smearda çoğunlukla çıkmadığını söyledi. Genelde erkeklerde çıkmıyomuş siğil onlar taşıyıcı oluyorlarmış bizde tam tersi oldu. Hpv testine göre tip31 pozitif ben de ilk doz aşımı oldum bağışıklık güçlendirici takviyeler aldım kolposkopi yaptıracağım. Siğil yakımında da çok bişey hissetmeyeceksiniz sanırım öyle okumuştum ben, hafif bir acı oluyormuş genelde ama en kalıcısı yaktırmakmış. Çok geçmiş olsun
Özele mi gittiniz düşük risk devlette çıkmıyor. Sizde varsa partnerde de olmalıydı diye düşünüyorum. Bence koterizasyon öncesi o parçayı alıp patolojiye göndermesini rica edin. Yada başka bi doktora görünün.hayır onda yok. bugün muayene oldum ve doktor öyle(kondilom)olduğunu söyledi. Smear alınacak 4 gün sonra, netleşecekmiş. Bir de kondilom koterizasyonu yapılacakmış.
Evet özele gittim. Benim ilk ve tek birlikte olduğum kişiydi ve bağışıklığım düşük olduğu için belirti vermişim. Erkekler taşıyıcı olup bazen belirti göstermiyormuş. Zaten smear ve hpv testi sonucu sonrası koterizasyon yaptırırım. Bir hafta sonra devlette de randevu aldım orda da muayene olacağım.Özele mi gittiniz düşük risk devlette çıkmıyor. Sizde varsa partnerde de olmalıydı diye düşünüyorum. Bence koterizasyon öncesi o parçayı alıp patolojiye göndermesini rica edin. Yada başka bi doktora görünün.