Hpv + mantar + vajinal enfeksiyon

aslihannnn8888

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
111
13
13
25
Kızlar bende hpv yüksek riskli pozitif (16-18 dışındakiler) çıktı. Smear negatif. Siğillerim yakıldı. Doktor 6 ay sonra tekrar smear alalım dedi. 2 Antibiyotik ve mantar için ilaç , krem , fitil verdi. Bunların hepsini kullanmalı mıyım bilemedim çok fazla geldi. Flagly ile başladım. Önce vajinadaki bakterileri temizleyip daha sonra mantarı tedavi edeyim dedim. Çünkü antibiyotik mantarı tetikliyormuş sanırım. Fitil daha önce hiç kullanmadım fitil sonrası kanama yaşayanları görünce de korkmadım değil. Hpvye gelecek olursak onun için probiyotik verdi klasik bağışıklığı güçlendirmem söylendi. Bir de ıside adında bir ilaç önerdi hpvyi vücuttan kolay atarsın dedi. Ama bütçemi aştığı için onu alamadım. Onun yerine aşı olmayı daha mantıklı buldum. 1 doz aşı oldum. Bana bu süreçte nasıl ilerlemem gerektiği konusunda bilgilendircek yardımcı olcak birileri varsa her türlü öneriye açığım hpv için beta glukan almayı düşündüm ama sizin başka önerebilceğiniz takviyeler var mı kızlar

Sonucum bu kızlar yorumlayabilir misiniz “kirli zemin mevcut” ne demek oluyor?

Eklentiler

• IMG_7191.jpeg
    171,9 KB · Görüntüleme: 43
Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah geçmiş gitmiş olur. Bilgim yok ama doktor bu şekilde verdiyse bence dediği gibi kullanın sıkıntı yaratacak olsa vermezdi

Doktor ilaçları uygun görmüş vermiş verdiği gibi kullanın enfeksiyon ve mantar farklı şeyler ikisinin de ilacı farklı zatne aynı anda kullanmanızda nir zarar yok kullanabilirsiniz

Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah geçmiş gitmiş olur. Bilgim yok ama doktor bu şekilde verdiyse bence dediği gibi kullanın sıkıntı yaratacak olsa vermezdi
Evet doğru hepsini kullanmaya karar verdim ama fitili ileri itemezsem bi sorun olur mı bölge hassas olduğu için tahriş olur diye korkuyorum

Geçmis olsun probiyotik ismi nedir acaba alm ak isterim bende smear sonucumu bekliyorum bende
Lactogyn dışı pembe renkli kadınlara özel üretilmiş bir probiyotik 30 kapsül 440 liraydı . Aslında duoblance bv de çok öneriliyor onu da kullandım ama 14 kapsül kullanabildim sadece çok pahalı olduğu için 14 kapsül 500 küsür fiyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…