Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O nedir kiMerhaba arkadaşlar. Kolposkopi oldum biyopsi sonucucum da cin lezyonları saptanmadı. 6 ayda bir smear testi vermem gerektiği söylendi.Doktorum pek umursamadı Bu durumu yaşayan var mı
Yani ne testi ne hastalık kNe nedir
Bende korkuyordum başta çünkü yüksek riskli hpv tipleri mevcuttu. 18.39.56 çok şükür o kadar kötüydüm ki saçkıran oldum. Saçlarım komple döküldüİyi cin olmaması gayet güzel. Bir süre 6 ayda tekrarlarsınız sonra 1 yılda sonra işte 3 yılda bir falan. Ben cin3le konizasyon oldum
Kusura bakma sormadım nasılsın peki iyi misin ?İyi cin olmaması gayet güzel. Bir süre 6 ayda tekrarlarsınız sonra 1 yılda sonra işte 3 yılda bir falan. Ben cin3le konizasyon oldum
İyiyim şükür bir sorunum yok. Öyle saç kıran olup ölüp bitilecek bi şey değilmiş. Yani ben de çok dert etmiştim yemeden içmeden kesilmiştim ama kanser değil sonuçta. Kanser olmadan farkedildi müdahale edilip alındı temizlendim şükür. Hpv de temiz gelse tamamdırKusura bakma sormadım nasılsın peki iyi misin ?
Gelecek inşallahİyiyim şükür bir sorunum yok. Öyle saç kıran olup ölüp bitilecek bi şey değilmiş. Yani ben de çok dert etmiştim yemeden içmeden kesilmiştim ama kanser değil sonuçta. Kanser olmadan farkedildi müdahale edilip alındı temizlendim şükür. Hpv de temiz gelse tamamdır
ben de oldum ve sınırlar temiz çıkmış ama ameliyatı yapan doktor rahimi aldırmayı oneriyor.siz kaç yaşındasınızİyi cin olmaması gayet güzel. Bir süre 6 ayda tekrarlarsınız sonra 1 yılda sonra işte 3 yılda bir falan. Ben cin3le konizasyon oldum
Az önce de beni alıntılamıştınız cevap vermiştim. 34 yaşındayım. Kanser olmadan doktorlar böyle bir şey yapmaz tabii çok kanamanız vs yoksa. Kanser olacağınız da belli değil yani. Başka doktora görünün derimben de oldum ve sınırlar temiz çıkmış ama ameliyatı yapan doktor rahimi aldırmayı oneriyor.siz kaç yaşındasınız
ben 46 belki o yuzden oneriyorlar
Az önce de beni alıntılamıştınız cevap vermiştim. 34 yaşındayım. Kanser olmadan doktorlar böyle bir şey yapmaz tabii çok kanamanız vs yoksa. Kanser olacağınız da belli değil yani. Başka doktora görünün derim
Merhabalar, bugün kolposkopi oldum araştırma hastanesinde, bi açıklama yapmadı doktor. Rahim ağzını boyayınca renk vermedi dedi doktor yanındaki ebe mi artık yoksa doktor mu yinede sen saat 12 3 6 9 hizasından parça al dedi. Parça alınmadın mı kolposkopiyle bakılıyor yoksa alındıktan sonra mı. Birde renk vermeyince pataloji sonucunda farklı çıkabiliyormuİyi cin olmaması gayet güzel. Bir süre 6 ayda tekrarlarsınız sonra 1 yılda sonra işte 3 yılda bir falan. Ben cin3le konizasyon oldum
Sonucunuz neydi ve şikayetiniz neydi.. Bende hpv16 pozitif smear temiz. Kolposkopi olacağım yaşım 40. Endişeliyim hemde çok. Adet bitiminden sonra ilişkilerde 2 3 kere kanamam oldu ve bazı pozisyonlarda ağrı oluyor. Delirmem geliyor . Bana biraz moral kızlarMerhabalar, bugün kolposkopi oldum araştırma hastanesinde, bi açıklama yapmadı doktor. Rahim ağzını boyayınca renk vermedi dedi doktor yanındaki ebe mi artık yoksa doktor mu yinede sen saat 12 3 6 9 hizasından parça al dedi. Parça alınmadın mı kolposkopiyle bakılıyor yoksa alındıktan sonra mı. Birde renk vermeyince pataloji sonucunda farklı çıkabiliyormu
Bende hpv45 çıktı. Aynı benimde ilişki bitiminde 1 senedir baştan hafif kanama oluyordu arada. Son 4 aydır 2 kere çok fazla oldu. Adetlerimin bitiminde evet ayrı kanamam oluyordu ilk başlarda doktora çok gittim ama erkem menapoz falan denildi 4 5 sene önce smearda temiz çıkıyordu derken o zamanlar bıktım doktora gitmekten 5 senedir gitmemiştim bu sorunum olunca gittim.smear temiz çıktı 4 ay önce ama hpv çıktı.sonrada devlet hastanesinde kolposkopi yapılması istendi yapıldı 1 hafta oldu sonuç 2 hafta sonra çıkacak. Öyle işte benim sorunum. Moral bozmayın İnşAllah güzel haber alırız. Kolposkopi olacakmısınız. Mesela benim yaşım daha 32. Dua etmekten başka bi çaremiz yok. Allaha teslim edip güzellikled isteyeceğiz.Sonucunuz neydi ve şikayetiniz neydi.. Bende hpv16 pozitif smear temiz. Kolposkopi olacağım yaşım 40. Endişeliyim hemde çok. Adet bitiminden sonra ilişkilerde 2 3 kere kanamam oldu ve bazı pozisyonlarda ağrı oluyor. Delirmem geliyor . Bana biraz moral kızlar
Bende cin1 mi var anlamadım doktorda bişey anlatmadı randebum olmadığı için sadece kötü bişey yok randevu al tekrar gel dedi o kadar.Az önce de beni alıntılamıştınız cevap vermiştim. 34 yaşındayım. Kanser olmadan doktorlar böyle bir şey yapmaz tabii çok kanamanız vs yoksa. Kanser olacağınız da belli değil yani. Başka doktora görünün derim