• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv İstanbul doktor arayışı

abekiray

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
286
Yer
İstanbul
Hpv 16 - 52 - 56 - 66 - 68 pozitif geldi. Erkek arkadaşimdan geçti. 46 yaşındayım ve çok uzun zaman cinsel iliskim olmamıştı. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Zeynep Kamil kolposkopi icin aile hekimliği randevu ayarladı. Ancak bir doktorla oncesinde gorusmek istiyorum. Ozel sigortam var doktor araştirmasi yapiyorum. Özel hastaneye bagli tavsiye edebileceginiz jinekolog (mumkunse onkolog) var mıdır muayenehane de olur yeter ki konunun uzmanı ve deneyimli biri olsun. Destekleriniz icin simdiden teşekkur ederim.

Güncelleme:
Alper Karalök e gittim. Kolposkopiye hic girmeden biyopsi yapmadan leep yapalım temizleyelim önerisinde bulundu Kontrol yaptı herhangi bir belirti görmedi. Smear testini tekrarlamamız gerekebilir. İkinci bir görüş daha alıp karar vereceğim.

Hpv 16 - 52 - 56 - 66 - 68 pozitif geldi. Erkek arkadaşimdan geçti. 46 yaşındayım ve çok uzun zaman cinsel iliskim olmamıştı. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Zeynep Kamil kolposkopi icin aile hekimliği randevu ayarladı. Ancak bir doktorla oncesinde gorusmek istiyorum. Ozel sigortam var doktor araştirmasi yapiyorum. Özel hastaneye bagli tavsiye edebileceginiz jinekolog (mumkunse onkolog) var mıdır muayenehane de olur yeter ki konunun uzmanı ve deneyimli biri olsun. Destekleriniz icin simdiden teşekkur ederim.
Bı konuda harika bir Dr Prof Petek Balkanlı var medicana Beylikdüzü’nde ben hpv 16 cin 3 nedeni ile gitmiştim o zamanlar o kadar Dr gezdim korkuyla endişeyle kimse bana onun gibi açıklayıcı çizimlerle neyin nasıl ilerlediğini anlatmamıştı… her konuda bilgilendirdi ve leep ameliyatını başarılı birşekilde gerçekleştirdi dana sonra 4 yıl kadar negatif olarak geçirdim

Gökhan boyraz var İstanbul’da. İnstagramda sayfası da var bakabilirsiniz

Güncelleme: Merhabalar kolposkopimi Ahmet Göçmen yaptı medicana ataşehir de oldum cin1 çıktı, minimum 6 ay 1 sene bekleyelim dedi. Ikinci doktor olarak Özgür Akbayır ile başladım. Beslenme ile ilgili duzenlemeler yaptı ve ahcc kullanmamı özellikle önermedi onun yerine vera mannan diye bir takviye ilaca başladım. Bu takviye ile ilgili çok yorum bulamadım.

Back
X