Hpv ile ilgili

Hemsireyum

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
17
4
bu konu için üye oldum. Hpv ne kadar sürede kendini belli ediyor? 1 haftada belli eder mi kadında ? Ve ağızda olan oldu mu ?

Hpv’nin kuluçka süresi türüne göre değişkenlik (oldukça) gösterir. Ağızda oluşturduğu semptomlar ise “aft” dediğimiz ağız yarasına benzer olduğu için gözle ayırt etmek ne yazık ki çok zor. Doktora gitmekten çekiniyorsanız özel şirketlerin test kitleri var onları alıp sonuç için şirkete geri gönderebilirsiniz.

bu konu için üye oldum. Hpv ne kadar sürede kendini belli ediyor? 1 haftada belli eder mi kadında ? Ve ağızda olan oldu mu ?
Hpv’nin kuluçka süresi türüne göre değişkenlik (oldukça) gösterir. Ağızda oluşturduğu semptomlar ise “aft” dediğimiz ağız yarasına benzer olduğu için gözle ayırt etmek ne yazık ki çok zor. Doktora gitmekten çekiniyorsanız özel şirketlerin test kitleri var onları alıp sonuç için şirkete geri gönderebilirsiniz.
yorumunuz için teşekkür ederim. Dilin neredeyse kök kısmında var olan görüntüyü daha önce görüp görmediğimi hatırlamıyorum o kadar detaylı görünce merak edip sordum. Bilginiz var mı dilin gerisinde yuvarlak şeylerin olması normal mi ? Dil yapısı bazı insanlarda öyledir dendi ama ?

Kadın hastalıkları hekimi sürüntü ile test alıyor , mutlaka gitmelisiniz, devlette şu aralar test yok , ben anadolu yakasında , dr nükhet eryılmaz a gittim , aşı da oldum

X