• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv ile ilgili mi bilen yardımcı olur mu

manyakkedi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
159
13
13
24
Screenshot_20250424_132856_Samsung Internet.webp

Yapay zekaya sordum hpv ile ilişki testlerin negatif olduğunu gösterir diyor.
Siz birde uygulama üzerinden e-nabıza girin ordan da bakın tahlil kısmından ya da patoloji kısmından. Smear patoloji kısmına düşüyor.

Yapay zekaya sordum hpv ile ilişki testlerin negatif olduğunu gösterir diyor.
Siz birde uygulama üzerinden e-nabıza girin ordan da bakın tahlil kısmından ya da patoloji kısmından. Smear patoloji kısmına düşüyor.
Tahlil kısmında var bu patoloji kısmında bir şey yok

Anladım hastanenin kendi sitesinden baksanız gözükebilir ama benim sorduğum da Hpv ile ilişki testlerin negatif olduğunu gösterir diyor
Nasıl yani hastanenin kendi sitesinden nereye bakıcam inşallah negatiftir ya 🥹 ben o gün başka bir test vermedim çünkü ümitlenmekte istemiyorum

Nasıl yani hastanenin kendi sitesinden nereye bakıcam inşallah negatiftir ya 🥹 ben o gün başka bir test vermedim çünkü ümitlenmekte istemiyorum
Atıyorum İstanbul şehir hastanesinde verdiniz testi Google İstanbul sehir hastanesi laboratuvar sonucları yazın ordan bakın.
İnşallah negatiftir 😍

Güncelleme yapayım arkadaşlar çok şükür negatifim inşallah yalancı negatiflik söz konusu değildir

Eklentiler

• Screenshot_20250425_065435_e-Nabz.webp
    Screenshot_20250425_065435_e-Nabz.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Anladığım üzere hpv değilsiniz, bu süreçte neler yaptınız yeme, takviye süreciniz nasıldı
ekstra bir takviye kullanmadım düzenli olarak kefir yeşil çay meyve tükettim şeker kullanan birisi değilim genelde şekeri azaltın diyorlardı o konuda sıkıntı çekmedim d vitamini ilacı kullandım bu kadar başka bir şey yapmadım

Güncelleme yapayım arkadaşlar çok şükür negatifim inşallah yalancı negatiflik söz konusu değildir
Gözünüz aydın çok Sevindim. :) Leep işlemi olmuş muydunuz? Bende hpv 16 var. Zor atılan bir tipmiş. İnşallah bende negatif mesajımı yazacağım bir gün :)

Gözünüz aydın çok Sevindim. :) Leep işlemi olmuş muydunuz? Bende hpv 16 var. Zor atılan bir tipmiş. İnşallah bende negatif mesajımı yazacağım bir gün :)
Yok hayır leep olmadım bende 16-18 dışında diğer yüksek risk grubu pozitifti kolposkopi yaptırmıştım lezyon görülmediği için parça alınmamıştı inşallah bir an önce negatif olursunuz 🩵

Back
X