Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablamda cıktı 2 ay önce hpv18 en riskli grup doktorumuz küçük yaşta girilen cinsel iliski küçük yaşta doğumdan çok eşlilikden de olabileceğini söyledi ama genelde eşten gecen bir virüs canım.Kizlar bilgisi olan varmı yardımcı olun hpv için kimi doktor sadece cinsel yolla bulaşan hastalık derken kimi doktor da eşyadan WC den falan diyor aileme de bulaştırır mi duskabin den WC den yüz havlusu dan falan bulaştırır miyim evdekilere de
tşk ediyorum bilgin için cnm evdekilere bulastiririm diye korkuyorumAblamda cıktı 2 ay önce hpv18 en riskli grup doktorumuz küçük yaşta girilen cinsel iliski küçük yaşta doğumdan çok eşlilikden de olabileceğini söyledi ama genelde eşten gecen bir virüs canım.
Emin misiniz ama internette gazate siteleri haber siteleri WC falanda diyor oral yolla falanCanım sakin ol, doktora ailesiyle,sevgilisiyle,eşleriyle giden insanlar var yanlarında pat diye söyleyemedikleri için yuvarlayarak wcden vs bulaşır diyor doktorlar, yoksa tek bulaş yolu cinsel ilişki ve sürtünme. Evdekilere wcden yada duştan bulaşmaz. Sağlıklı günler ☺
İnşallah ogledir. Cnm kimi doktor diyor heryerden geçer kimi yok sadece eş kafa karıştırıcı gazate siteleri doktor siteleri WC dende olur havludan da diye anlatıyor yaziyorlarCanım sakin ol, doktora ailesiyle,sevgilisiyle,eşleriyle giden insanlar var yanlarında pat diye söyleyemedikleri için yuvarlayarak wcden vs bulaşır diyor doktorlar, yoksa tek bulaş yolu cinsel ilişki ve sürtünme. Evdekilere wcden yada duştan bulaşmaz. Sağlıklı günler ☺
Aynen dediğim gibi söyledi doktor bize canım wcden geçer mi bilmiyorum ama duymadım öyle bişey ben geçmiş olsun soracağın bisey olursa cevaplarız tekrar geçmiş olsun Rabbim herkese şifa versin insallahtşk ediyorum bilgin için cnm evdekilere bulastiririm diye korkuyorum
Amin inşallah canımAynen dediğim gibi söyledi doktor bize canım wcden geçer mi bilmiyorum ama duymadım öyle bişey ben geçmiş olsun soracağın bisey olursa cevaplarız tekrar geçmiş olsun Rabbim herkese şifa versin insallah![]()
Peki evin içinde hpv olduğunuzu bilipde rahat geziyormusunuz aileme bulastiririm korkunuz var miAynen dediğim gibi söyledi doktor bize canım wcden geçer mi bilmiyorum ama duymadım öyle bişey ben geçmiş olsun soracağın bisey olursa cevaplarız tekrar geçmiş olsun Rabbim herkese şifa versin insallah![]()
Hayır canım ablamla aynı evdeyiz doktorun da söylediği bize çok eşlilik erken yaşta cinsellik erken yaşta doğumdan olur ama genelde eşten bulaşan bir virüs dedi wcden falan geçer diye bisey söylenmediPeki evin içinde hpv olduğunuzu bilipde rahat geziyormusunuz aileme bulastiririm korkunuz var mi
Rahatlattı biraz beni cnm bilgin için tşk ederimHayır canım ablamla aynı evdeyiz doktorun da söylediği bize çok eşlilik erken yaşta cinsellik erken yaşta doğumdan olur ama genelde eşten bulaşan bir virüs dedi wcden falan geçer diye bisey söylenmedi
nasıl yani ağda salonlarından da mı oluyorBen bugun tek basimaydim agda salonlarinin da cok etkisi var dendi (kanama oldugundan)...cok pismanim
Hayır canım bizim doktor profesör bize özellikle anlattı hpv %80 eşten %20 de erken yaşta doğum erken yaşta cinsellikten oluyor öyle ağdadan falan geçeceğini asla sanmam hee baska hastalıklar bulaşabilir mantar hepatitler aids bakteri bunlar bulaşır tabiki Allah korusun.nasıl yani ağda salonlarından da mı oluyor![]()
Hayır canım bizim doktor profesör bize özellikle anlattı hpv %80 eşten %20 de erken yaşta doğum erken yaşta cinsellikten oluyor öyle ağdadan falan geçeceğini asla sanmam hee baska hastalıklar bulaşabilir mantar hepatitler aids bakteri bunlar bulaşır tabiki Allah korusun.
Canım bakteri mantar enfeksiyon aids hepatit vb şeyler ortak kullanım yerlerinden ağda jilet wc vesaire zaten geçer ama hpv virüsü ağda salonundan falan geçmez ablam daha yeni ameliyat oldu doçent ve profesör doktorlar bilgi verdi özellikle sordum çünkü benimkadın hastalıkları şikayetim 3 aydır geçmiyor aynı evdeyiz klozet olduğundan acaba bana da mı gecti diye bizzat bilgi aldım asla dediler hpv ayrı birşey sağlıkla kal.Sanmamla sanarimla ilgili bir is degil
Benim hekimimin aktardigini ilettim LITERATUR YUZDE DOKSAN BES cinsel yol diyor. Geriye kalan beş icin ergenlikte cinsellik yasamamis genc kizlarin ozensiz agda salonlarindan da kapabilecegi soylendi. Bir calismada hanimin biri oturdugu tekneden almis...oyle iste herkese gecmis olsun