Jinekoloji Hpv hakkında

İlk öncekikle bende dinlemeden yargılamanıza çok üzüldüm , erken bir evliliğim kötü. Sonuçlardan eşimin beni mahvetmesiyle bitti ve böyle şeylerle karşılaştım .
Aşırı erken evlenen gençleri yargılıyorum ne yazık ki. İnsanın vizyonu okumak ve bir şeyler öğrenmek yerine reşit olur olmaz direkt evlenmek olmamalı. 20 sene önce bile belki okey ama Z kuşağı hâlâ bu hatalar silsilesini nasıl sürdürüyor hayretler içerisinde kalıyorum her defasında

Merhaba öncelikle sakin olun bana da yakın zamanda HPV tip 51 teşhisi kondu. Kolposkopi oldum herhangi bir şey çıkmadı. Şimdi hpv tedavisine başlıyoruz eşimle. İki ürün var burdan yazmayayım vajinal jel ve tablet bunları düzenli kullanıp cinsellikten uzak durup/veya evliysen de prezervatif ile ilişkiye girersen vücuttan atılıyor. Ha bir de acilen hpv aşısı olmak gerekiyor. Biraz pahalı ama doktorum kesinlikle olun dedi. Eczaneden alıp sağlık kabininde vurduracağız.

Gerçekten allah razı olsun bu şekilde olumlu yorumlar okuyunca içime su serpiliyor ben de 22 yaşındayım hpv problemim var

Hukuk okuyorum zaten sizi ilgilendirmez.

İsimlerini atabilirmisiniz bana özelden lütfen birde gebelipe engelmi sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…