Hpv hakkında

mihrizade21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
2
0
1
22
Arkadaşlar hpv 82 çıktım sadece 82 türü bende var sanırım kafayı yemek üzereyim 1 kere yaktırırdım sonra bir kaç kez çıktı rahmimde ağrı var smear sonucum temiz çıkmtıştı ama rahmimde lezyon gördü doktor tekrar istedi cın var mı yokmu ona bakılıcak ömür boyu kalıyormuş hiç iyi değilim çocuğumda olsun istiyorum ilerde 22 yaşındayım sizce nolur yardım edin lütfen

Bu yaşta bunlarla uğraşmana çok üzüldüm. 22 yaşında gencecik kız bu kanser yapar mı diyor, geçmişte de siğil yaktırdım diyor. Rahim ağzı kanserini araştırdığımda da hpv'yle hayatının erken dönemlerinde tanışmak risk faktörüdür diyordu. Çok titiz olun lütfen, düzenli kontrollerinizi yaptırın

Umutsuz olma, korunmasız cinsellik yaşama uzak dur. Sağlıklı beslen, takviye kullan düzenli takip yaptır ve aşılarını muhakkak ol. Yaşın daha genç umarım iyi olursun

Lütfen genç kızlar size sesleniyorum erkekleri prezervatifsiz öpmeyin bile lütfen!!!

Öncelikle geçmiş olsun, ömür boyu kalan bir virüs değil tedavi ve bağışıklık desteği ile atlatabilirsiniz. Kendinizi üzmeyin ve damgalamayın, hpv hamile kalmaya doğum yapmaya engel değil. Aktif lezyon varsa sezaryen doğum yaparsınız en fazla. Negatif olunca aşı olmayı ihmal etmeyin farklı tiplere karşı korunmuş olursunuz, düzenli bi ilişkiniz dahi olsa korunmayı ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…