Farklı yerlerde mi yaptırdınız iki testi?Merhaba kızlar hpv Genotiplendirme yaptırdım. Tip 54 pozitif gelmiş normalde kasımda yaptırdığım testte 16,39,52 pozitif gelmişti. Acaba onlar negatif mi olmuş ?
İlkini yurtdışında yaptırmıştım çok tesadüf sonucu öğrendim zaten. Diğerini de burda yaptırdım 9 ay sonra.Farklı yerlerde mi yaptırdınız iki testi?
Umarımevet onlar negatif bu yeni türde aktifleşmiş oluyor. Bence sonuç süperumarım bunuda atarsınız
Farklı testlerde farklı sonuçlar çıkabiliyor, benim birer hafta arayla farklı yerlerde verdiğim testlerin ilkinde 31, 52, 6 çıktı ikincisinde sadece 53 çıktı.İlkini yurtdışında yaptırmıştım çok tesadüf sonucu öğrendim zaten. Diğerini de burda yaptırdım 9 ay sonra.
Allah Allah çok ilginç değil miFarklı testlerde farklı sonuçlar çıkabiliyor, benim birer hafta arayla farklı yerlerde verdiğim testlerin ilkinde 31, 52, 6 çıktı ikincisinde sadece 53 çıktı.
Sorduğumda bir noktada tipin çok da önemli olmadığını ve düzenli kontroller gerektiğini söylemişti bir hocaAllah Allah çok ilginç değil mio zaman neye güveneceğiz
Anladım. Düzenli kontrollerle inşallah negatifi görürüzSorduğumda bir noktada tipin çok da önemli olmadığını ve düzenli kontroller gerektiğini söylemişti bir hoca
Benimde 45 önemli mi acaba doktor ilgilenmedi bile önemsiz diyor smear aldı 3 kere yapılsın dedi o kadarFarklı testlerde farklı sonuçlar çıkabiliyor, benim birer hafta arayla farklı yerlerde verdiğim testlerin ilkinde 31, 52, 6 çıktı ikincisinde sadece 53 çıktı.