- 23 Ağustos 2014
- 47
- 9
- 29
Anladım şimdi teşekkürlerBana yaptiklari test sadece yuksek riske baktiklari icin negatif geldi düsük risk var galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım şimdi teşekkürlerBana yaptiklari test sadece yuksek riske baktiklari icin negatif geldi düsük risk var galiba
Temiz olması cin 1 demek mi39 yaşındayım, ileri yaşta olduğum için aralık ayında kolposkopi de oldum mecburen, şükür temiz geldi biyopsi sonuçlarım, şuan için takip altındayım.
Hayır hücre de hiç bir bozulma olmamış yani hücrede başlangıç aşaması olan cin1’i oluşturup, rahmime zarar vermemiş şükür, tip 53 taşıyorum ben, MUHTEMEL yüksek riskli grupta zaten. Benim smear de temiz gelmişti, ben önlem amaçlı kolposkopi yaptırdım, rahmimden 5 noktadan parça aldı doktorum, onlarda temiz geldi patolojidenTemiz olması cin 1 demek mi
Anladım benim cin 1çıktı biyopsi sonucu. Çok kötüyümHayır hücre de hiç bir bozulma olmamış yani hücrede başlangıç aşaması olan cin1’i oluşturup, rahmime zarar vermemiş şükür, tip 53 taşıyorum ben, MUHTEMEL yüksek riskli grupta zaten. Benim smear de temiz gelmişti, ben önlem amaçlı kolposkopi yaptırdım, rahmimden 5 noktadan parça aldı doktorum.
Ama bu demek olmuyor ki Cin1’ e gelmez, bünyeye göre değişiyor.
Geçicek üzülme, stres bu hastalığın baş düşmanı, cin3 gelseydi leep olmak zorunda kalıcaktın bir de, bence mutlu bile olmalısın.Anladım benim cin 1çıktı biyopsi sonucu. Çok kötüyüm
İnşallahGeçicek üzülme, stres bu hastalığın baş düşmanı, cin3 gelseydi leep olmak zorunda kalıcaktın bir de, bence mutlu bile olmalısın.
Boş vakitlerinde youtubedan Prof. Dr. Süleyman Engin Akhan’ ı dinle mutlaka.
Düşük riskliHpv diğer demek sanırım 16-18 dışındaki diğer türler demek. Tam tiplendirme yapılmamış.
Düşük riskli mi yazıyor? 16-18 dışında yüksek riskli tipler de var.Düşük riskli
Yani başkaHpv diğer demek sanırım 16-18 dışındaki diğer türler demek. Tam tiplendirme yapılmamış.
Düşük riskli dediHpv negtifse, siğil yapan hpv türü nasıl oluyor?
Ne kadar süre sonra çıktı ve genital siğil miYa ama siğil yaktırdım yine çıktı siğil bence düsük risk tasıyorum sizce ayrıntılı baktirip tipini öğrenmeme gerek varmi