HPV den nasıl kurtuldum

feyzaelaumay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar bende 1.5 yıl önce bir cok doktor gezdim hem özel hem devlet ama hepsi mantar deyip eve gönderdi en son bi Dr buldum ve onun sayesinde öğrendim hpv olduğumu. Biopsi yapıldı ve skuamöz hücreli papillom çıktı düşük tiplerdi benimki ve hemen aşılarımı oldum propolis ve doğal içerikli yiyecekler tüketmeye başladım sağlıklı beslendim kendime ve vücuduma baktım. Derken bi gün kardeşim İstanbul'da bir Dr olduğunu ve bu alanda ihtisasının olduğunu söyledi tedbir amaçlı kendisine gittim durumumu anlattım geçtiğimiz nisan ayında gittim kendisine ve kolposkopi yapıldı rahim ağzında çok ufak minik bişeye reaksiyon gösterdi ilaç ama endişe edecek bir durum değil korkma sakın tahmin ettiğim şeyse eğer ilaçlarla gerileyecektir dedi ameliyat a gerek kalmayacağını söyledi. Ve 1 hafta sonra sonuç cın1 geldi.istanbuldaki doktorum bana PAPİLLOCARE diye vajinal bir jel ve ahcc kullanmamı söyledi. PAPİLLOCARE i kullandım fakat Dr umun önderdiği ahcc yi almadım. O zamanlar bu sitede görmüş okumuştum bir hanımefendi timehealt ahcc ile negatife döndüğünü paylaşmıştı. Araştırdım ve ondan kullanmaya devam ettim Kasım ayında tekrar kontrole gittiğimde doktorum rahim ağzımın temiz olduğunu söyledi ve hemen test yaptırdık smear temiz hpv negatif geldi çok şükür. Bu süreçte tabiki adaçayı yeşilçay sıklıkla tükettim zaten alkol ve sigara kullanmıyorum.şükürler olsun atlattım evliyim ve eşim bu süreçte bana çok yardımcı oldu maddi manevi. 1.5 yıl ilişkiye girmedik. Ve bu süreçte bana çok anlayışla yaklaştı Allah razı olsun. Sizlere tavsiyem kendinize inanın ve asla ümitsizliğe kapılmayın. Bu illet geçecek moralinizi her zaman yüksek tutun ve lütfen alkol ve sigarayı bırakın .. vücudunuzu sevin size emanet edilen o vücuda o bedene en güzel şekilde sahip çıkın ve dua edin . inşaallah sizlerde bu illetten en kısa sürede kurtulup eski sağlığınıza kavuşursunuz

Merhabalar Her sabah aç karnına 6 kapsül (3gr) alıyordum ki hala devam ediyorum bırakmadım . Zaten ahcc ile ilgili bir profesör ben hiç ilaç kullanmam kullanmadım da bu yaşıma kadar. Sadece ahcc kullandım bağışıklığımı bununla güçlü tuttum diyor . Kısa sürede fayda etmiyor gibi görünüyor ama uzun vadede ciddi anlamda hastalıkları önlüyor

bende bugün test verdim siğil vardı doktor hpv dedi tipini öğrenmek için test aldı.Gerçekten 1.5 yıl nasıl birlikte olmadınız biz birde çocuk için uğraşıyorduk yaşımda geldi şimdi bu süreçte aşı olsak dahi ilişki yasak mı ? İyice strse girdim

Canım siğil yapan tipler yüksek riskli tipler olmuyor genelde için rahat olsun stresten de olabildiğince uzak dur. İlişki konusuna gelince ciddiyim tam 1,5 yıl hiç ilişkiye girmedik oda biraz karşılıklı anlayışla alakalı sanırım eşim Allah razı olsun bana söylediği tek şey ben seninle cinsellik için evlenmedim öncelik sağlığınsa şayet bazı şeylere katlanacağız derdi hep. Şöyle ki tedavi olurken ilişkiye girdiğinde yeniden bulaş alma riskin var ve bu boşuna tedavi olacağın anlamına gelir . Nerden nasıl bulaş aldığını bilmiyorsun dolayısı ile kendini herşeyden korumalısın ve herkesten. Çocuk sahibi olmak için de önceliğin sağlığın olsun çocuk sonrada olur ilerleyen zamanda . Önceliğin sen ol ..

aşı yaptırsak hem ben hem eşim yine de olamaz mıyız.Eşimde olmayalım dersem beraber olmaz benimle ama hayatımda bunu kabul ederek yaşamak istiyorum cinselliğide komple çıkarırsam iyicwe sinir stres sahibi olup aramızı bozarım biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…