- 29 Kasım 2024
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi feyzaelaumay
Merhabalar arkadaşlar bende 1.5 yıl önce bir cok doktor gezdim hem özel hem devlet ama hepsi mantar deyip eve gönderdi en son bi Dr buldum ve onun sayesinde öğrendim hpv olduğumu. Biopsi yapıldı ve skuamöz hücreli papillom çıktı düşük tiplerdi benimki ve hemen aşılarımı oldum propolis ve doğal içerikli yiyecekler tüketmeye başladım sağlıklı beslendim kendime ve vücuduma baktım. Derken bi gün kardeşim İstanbul'da bir Dr olduğunu ve bu alanda ihtisasının olduğunu söyledi tedbir amaçlı kendisine gittim durumumu anlattım geçtiğimiz nisan ayında gittim kendisine ve kolposkopi yapıldı rahim ağzında çok ufak minik bişeye reaksiyon gösterdi ilaç ama endişe edecek bir durum değil korkma sakın tahmin ettiğim şeyse eğer ilaçlarla gerileyecektir dedi ameliyat a gerek kalmayacağını söyledi. Ve 1 hafta sonra sonuç cın1 geldi.istanbuldaki doktorum bana PAPİLLOCARE diye vajinal bir jel ve ahcc kullanmamı söyledi. PAPİLLOCARE i kullandım fakat Dr umun önderdiği ahcc yi almadım. O zamanlar bu sitede görmüş okumuştum bir hanımefendi timehealt ahcc ile negatife döndüğünü paylaşmıştı. Araştırdım ve ondan kullanmaya devam ettim Kasım ayında tekrar kontrole gittiğimde doktorum rahim ağzımın temiz olduğunu söyledi ve hemen test yaptırdık smear temiz hpv negatif geldi çok şükür. Bu süreçte tabiki adaçayı yeşilçay sıklıkla tükettim zaten alkol ve sigara kullanmıyorum.şükürler olsun atlattım evliyim ve eşim bu süreçte bana çok yardımcı oldu maddi manevi. 1.5 yıl ilişkiye girmedik. Ve bu süreçte bana çok anlayışla yaklaştı Allah razı olsun. Sizlere tavsiyem kendinize inanın ve asla ümitsizliğe kapılmayın. Bu illet geçecek moralinizi her zaman yüksek tutun ve lütfen alkol ve sigarayı bırakın .. vücudunuzu sevin size emanet edilen o vücuda o bedene en güzel şekilde sahip çıkın ve dua edin . inşaallah sizlerde bu illetten en kısa sürede kurtulup eski sağlığınıza kavuşursunuz