hpv aşısııı lütfffenn yardımmm:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
kızlar merhaba,

daha öncede foruma yazıp siztlerle sıkıntımı paylaştım yardımlarınız için teşekkür ederim bir hafta kadar önce genital siğillerim yüzünden anesteziyle yaktırma işlemini uygulatmak zorunda kaldım jinekoloğumun dediği üzre yaygınış ve kremle başedemezsin dedi bana rahim içini bile yakmış yani inanın yaptığı gün bişey hissetmedim ama şuan bir haftadır işe gidiyorum fakat sünnetli çocuklar gibi insanların bile dikkatini çekmistir oturma güçlüğü çekiyorum tuvaletimi bile yaparken muazzam ağrı çekiyorum kabus gibi günler yaşıyorum

bütün psikolojim bozuldu dün kontrole gittim yanıklarımın çabuk iyleştiğini söyledi ama hala canım yanıyor ve iki tane daha minik siğil oluşmus onlarıda yayılmadan yakalım dedi lokalle iki saniye içinde onlarıda yaktı ama okadar yoğunmuşki bende iki taen çıkması mucize dedi ben daha çok olabilir diye bekliyordum dedi
bu yüzden ayrıldığım erkek arkadasımdan bulaşmış olabileceğini düşünüp onuda uyarmak istedim ama beyinsiz ondan geçmediğni söyleyerek farklı imalarda bulunup sinirimi bozdu zaten canım yanıyordu sağolsun dahada yaktı((
haftaya kontrole gideeceğim ve doktor hpv aşısı olmam gerektiğni söyledi, zaten ailemin haberi olmadan bu operasyonu kendi bütcemle karşııladım allahtan çalışıyorum ama iyi bir meblağ harcadım,
aşı fiyatı nedir bilen varmı ve gerçekten gereklimidir sizin gittiğniz jinekologlarda aynısını söy ledimi lütfen bu konuda yardımcı olursanız sevinirim....

kafam karmakarışık ve psikolojim altüst vaziyette

teşekkürler :bbo:

sekerım ası olman sart hpv mesela su an sende 20 tane sıgıl war dıyelım hpv 6 11 1 sene sona 11 16 tıpınden korunmak ıcın yane kanser tıplerınden ası ollman sarttt dıe dusunuyormmmm dunyada kanserın onune gecılbılcek tek ası rahım agzı kanserıne karsı olan hpv asısıdır unutmaaaa sıgıl cıkmaz dıl cıkar belkı ama yuksek ozelıkte cıkmaz ben mesela ası oldum 10 aydır ası o kdr ıyı geldıkı cıkmadı kendıme de cok ıyı bakıormmm sebze meywe balık yag kapsulu c vıtamını hapı bazen yemek yemedım de ıcıorm yeterkı hasta olma hasta olmadın zaman cıkmazz asıda korur senı

teşekkür ederim helin iletişim halinde olursak sevinirim, görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…