Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba hpv aşısi olup negatife dönen varmı ne kadar süre de döner aşı hakkında felç yapiyor falan gibi bi söylemde bulunmuş bir doktor yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi güncelleme yaptım.bu yüzden mesajima
Dr aciklamasindan dolayi negatife dondurmedigini yazmiztim. Tabiki cok karmasik bi virus bu hpv. Asinin negatife dondurdugu diyende var hic cinsel temasim yok diyip hpv olanda.
Dr aciklamasindan dolayi negatife dondurmedigini yazmiztim. Tabiki cok karmasik bi virus bu hpv. Asinin negatife dondurdugu diyende var hic cinsel temasim yok diyip hpv olanda.
Ağda yoluyla genital bölgeye bulaştığını okumuştum bir yerde fakat ne derece doğru bilemem belki yıllar önce aldı aklına gelmiyor hpv pozitif se bir sürü ihtimal var yani