- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki kalçadan da yapılıyor mu bir bilginiz var mi bana kalçadan oldu ve kafada soru işareti bıraktımerhaba. ben koldan oldum. hiçbir yan etki yaşamadım.
hiç bilgim yok. aşının içeriği internette vardı. belki orada yazıyordurPeki kalçadan da yapılıyor mu bir bilginiz var mi bana kalçadan oldu ve kafada soru işareti bıraktı
"GARDASIL üst kolun deltoid bölgesine veya uyluğun üst yan tarafına kas içine (intramüsküler) enjeksiyon ile uygulanır"Peki kalçadan da yapılıyor mu bir bilginiz var mi bana kalçadan oldu ve kafada soru işareti bıraktı
9 lu Türkiye’de yok diye biliyorum ben 4 lü oldum 3 doz hepsinin toplamı 3060 TL tuttumerhaba ne kadar ödediniz? birde 9lu aşı geldimi
Yaş sınırı yok canımYasiniz kac acaba bu aşida bir yaş siniri var mi
Yurt dışında yaptırdım doc doktorAşılar genelde koldan yapılır. Kas içi yapılması gereken bir aşı. Kalçaya yapılan da kas içi. Bir sıkıntı olmaz. Nerde ve kime yaptırdınız?
Opusme sarilma degil ortak alan ya da esya kullanimi diyenlerde var ama benim jinekologum ve pek cogu cinsel temas yolla bulasir diyorKızlar bu hpv nasıl bulaşır ? Yanaktan ipusme sarılma ile bulaşır mi ?
esya kullanımından kastınız nedir ama ?Opusme sarilma degil ortak alan ya da esya kullanimi diyenlerde var ama benim jinekologum ve pek cogu cinsel temas yolla bulasir diyor
Ortak havlu bile diyen var sacmalik bence koltuk ne alaka ten tene temasla bulasiyorKızlar bu hpv nasıl bulaşır
esya kullanımından kastınız nedir ama ?
Ortak kullanımda koltukta dahil mi artık bir yere oturmaya kalkmaya korkar oldum
Cinsel Organ teması mi ?Ortak havlu bile diyen var sacmalik bence koltuk ne alaka ten tene temasla bulasiyor
EvetCinsel Organ teması mi ?
Teşekkür ediyorum umarım yakalanmam WC’den falanda kolay bulaşır mi
Asi olmussunuz niye bu kadar korkuyorsunuz anlamadim her sey olacagina varir doktor degilim bilemem ama iyi bir jinekologum var ona cok guvenirim o cinsel temas disinda bulasmaz diyor grip ya da covid gibi bir sey degil ki buTeşekkür ediyorum umarım yakalanmam WC’den falanda kolay bulaşır mi