- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana sanki birinci muayeneden sonra ikinci bir ay sonra üçüncü 6 ay sonra dendi ama az önce aradım ikinci iki ay sonra dedi yine teyit amaçlı buraya yazmak istedim ikinci ay olsam olur degil mimerhaba 2. doz ilkinden en az 1 ay sonra, genelde 2 ay sonra yapılıyor
ben 1 buçuk ay sonra oldum 2.dozu. önemli olan ilk dozdan sonra 1 ay geçmesi
evet evet oluyor. aşının içinde yazıyordu nasıl yapılabileceği... birinci dozdan sonra en az 1 ay geçmesi lazım. öyle yazıyorBana sanki birinci muayeneden sonra ikinci bir ay sonra üçüncü 6 ay sonra dendi ama az önce aradım ikinci iki ay sonra dedi yine teyit amaçlı buraya yazmak istedim ikinci ay olsam olur degil mi
Çok teşekkür ediyorum en son olarakta şunu sorabilir miyim ilk dozu oldum ya sigil olan biriyle temasta bulunsam bayan biriyleevet evet oluyor. aşının içinde yazıyordu nasıl yapılabileceği... birinci dozdan sonra en az 1 ay geçmesi lazım. öyle yazıyor
bana doktor ikinci ayda dedi. Ben 1 buçuk ay sonra gittim. yaptı yani. 3. doz da 6.ayda...
2.dozdan sonra bağışıklık oluşuyor. bundan önceki temaslarda bulaşma ihtimal var.Çok teşekkür ediyorum en son olarakta şunu sorabilir miyim ilk dozu oldum ya sigil olan biriyle temasta bulunsam bayan biriyle
Bana geçme ihtimali var mi sigil varmış büyük ihtimalle HPV var ailede bir bayanda
Ama bana geçer diye endişeliyim
Tokaslasma dokunma yoluyla bulaşmaz sanırım çok tedirginim2.dozdan sonra bağışıklık oluşuyor. bundan önceki temaslarda bulaşma ihtimal var.
ama ortak tuvalet kullanımı konusunda ise o tür bulaşa tam bir kanıt yok bildiğim kadarıyla
hayırTokaslasma dokunma yoluyla bulaşmaz sanırım çok tedirginim