Hpv asisi olanlar bakabilir mi

iremirem06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
27
7
25
Merhaba sırf bu yüzden foruma üye oldum. Hpv aşısı 9lu gardasil yaptırdım fakat ben 2.dozu olduktan sonra canan karatayin aşı ile ilgili söylemlerini duyup çok tedirgin oldum felç yapiyormuş bağırsak florasan alt üst eder diyor 1hafta önce 3.yü vuruldum ishal başladı huzursuzluk duyuyorum aşıyı eczane yaptırdığım icin aşı yapıldığına dair hiç bir belge vs yok başımıza bir şey gelse bu durumu yaşayan varmı aşı yapıldığında dair bir belge aldınız mı olası şeylere karşı?

Eczaneler aşı yapıyor muymuş? Böyle bir görev tanımları yok. Niye hastanede yaptırmadınız? Konu yanlış yere açılmış Mune

Fransa’dayım kızıma yaptırıcam. Doktor ister alın burda yapalım ister eczanede yaptırın dedi. Demek eczanede olabilir

Hpv aşısı başladı gündemde. Çalışmaları tamamlanıp emin olunmayan hiç bir aşıyı yaptırmam bknz korona aşıları.

Hpv konusu ve hpv aşısı canan karatay’ın alanı bile değil. Etkisi ve yararı kanıtlanmış bir aşı, pek çok ülkenin aşı takviminde. Çocukları aşılayıp hpv’yi bitirdiler ülkelerinde. Aşı karşıtlarının senaryolarına aldanmayın. Bu konunun uzmanlarını dinleyin.

Yani tabiki o açıdan bakılması gerekiyor ama canan Karatay diyorsa vardır bi bildiği diye insan düşünmüyor değil kovit asışindada olmayın diye ısrarla uyarmıştı şüpheye düştük

Bu forumda hpv aşısı yaptırıp bi takım.durumlar belirten bir bayan vardı bu sebepler korkutuyor biraz

canan karatay beni çok yormaya başladı artık her aşının yan etkisi var tabii ki. bu süreçte kendinize dikkat ederek bu süreci gecirebilirsiniz. ben 15 yasimda ailemin isteğiyle yaptırmıştım. iyi ki de yaptırmışlar yani. kaç yaşıma geldim her yıl check up yaptırıyorum ve günde 2-3 kez tuvalete çıkıyorum yani bağırsak sağlığımın da maşallahı var

Yani tabiki o açıdan bakılması gerekiyor ama canan Karatay diyorsa vardır bi bildiği diye insan düşünmüyor değil kovit asışindada olmayın diye ısrarla uyarmıştı şüpheye düştük
Videosunu gönderdiğim doktor dünya çapında sürekli kongrelere sempozyumlara katılan ve hpv konusunda uzmanlaşmış biri bu videoyu mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Jinekolog olup da bu aşıyı olmayın diyen kimse yok. Hpv sürecimde dört-beş doktorla görüştüm hepsi de kaliteli doktorlar ilk söyledikleri şey aşı ol demekti.

Kovid aşısı konusunda da kalp rahatsızlığı yapmadığı hatta kovid yüzünden oluşabilecek kalp rahatsızlıklarını engellediği kanıtlanıp akademik çalışma olarak yayınlandı ilgilenirseniz bakabilirsiniz. Zamanında çiçek aşısı için de aynı laflar çıkmış, bakın herkes aşı oldu ve bu hastalık kalmadı.

Evet bu doktoru biliyorum mailde göndermiştim kendisine bir konuda

Canan Karatay ishal yapiyor diyor videosunda

2. Aşımı yeni oldum. Belge verilmiyor birini klinikte diğerini aile sağlık merkezinde oldum ama kayıt altına alınıyor sanırım emin değilim. Sizin dediğiniz belirtileri yaşamadım. Ben ilk dozda kol ağrısı çektim 20 gün ama dayanılmayacak bir ağrı değildi hafif sızı şeklinde.

Canan Karatay ishal yapiyor diyor videosunda
Canan Karatay'ın uzmanlık alanı nedir?
1.hamilelikte şeker yüklemesi yaptırmayın dedi. (Kadın doğum uzmanı değil)
2.covid aşılarıni kötüledi (hadi uzmanlık alanını burada tutturuyor diyelim)
3.hpv aşısını kötülüyor (yine jinekolog degil)
Canan Karatay ülkenin herbirşey doktoru mu? Herşeyimize Canan Karatay mi karar verecek. Bu kadin 20 senedir televizyonlarda sadece onu yemeyin bunu yemeyin dedi. Covid aşılarının çalışmalarinda bulunmuş da bizim mi haberimiz yok?

Tüm dünyada yapılıyormuş evet

Kayıt altına alınsa yine iyi şimdi başımıza bir şey gelse aşıdan olduğunu nasıl ispatlaycagiz diye gidip yaptırdığım yerden belge alacağım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…