Hpv adet düzeni

yardimlutfen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2024
10
2
32
Merhabalar ben de hpv pozitif çıktı. 6 -7 aydır adet kanamam git gide azaldı ve son 3 aydır 2. Gün bitiyor kanama ve çok az geliyor kan. Doktor yumurtalıklarımın sağlıklı olduğunu herhangi bir sorun olmadığını söyledi regl döneminde bi de bakmak istedi. Hpv olup da bu durumu yaşayan var mı yani hpvden mi kaynaklanıyor bu durum ????

Evet canım bende de aynı sorun var hpv ile birlikte çok azaldı.

Bende ayrıca regl döngüleri arasında da uzamalar ( gecikmeler ) başladı 40 yaşındayım, premenepoz dönemim de başlamış olabilir.

Gününde bir anormallik yok her ay düzenli oluyorum ama kanama çok çok az doktor hpvden değil dedi çok saçma bunu doktorlar bilmeyecek biz böyle kendi çaremize mi bakıcaz anlamadım Akdeniz anemisi var bende taşıyıcılık vücut kendini korumaya almıştır kansızlıktan . Hpv yapmaz diyor

Bende birkaç sefer az oldu ama genelde normal. Birkaç sefer önce kahverengi geldi (ki bu da herkeste görülebilen normal bir durummuş). Değişiyor aslında bazen az bazen çok. Tarihlerde bir sıkıntı yok, düzenli. Biz hpv yüzünden stres yaptığımız için olabilir mi acaba? Stres döngüyü etkiler. Ya da belki daha çok dikkat etmeye başladık. Çünkü hpv olduğumu öğrenmeden önce bir sıkıntı yoktu Ayrıca evet ben de hiçbir doktordan regl’i etkiler diye bir şey duymadım ama kontrole gidince doktoruma sorarım.

Evet canım bende de aynı sorun var hpv ile birlikte çok azaldı.

Bende ayrıca regl döngüleri arasında da uzamalar ( gecikmeler ) başladı 40 yaşındayım, premenepoz dönemim de başlamış olabilir.
Hpv ve leep işleminden sonra benimde durum aynı ilk ay 3 gün oldum sonraki iki ay iki gün iyice azaldı ve en son 15 gün gecikti tarlusal kullarak oldum.Aşıylamı alakalı hpv ilemi diye düşünmeye başladım açıkçası bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…