- 27 Ekim 2017
- 35
- 5
- 33
-
- Konu Sahibi Asli161718
Ins teskur ederm cnmAllah şifa versin hemen kötü düşünmeyin. Telkin edin kendinizi hep. İnşallah tertemiz gelir sonuçlarınız. Yemenize içmenize çok iyi bakın temiz beslenin
6 senede cin 1mi gldi sizin acaba icimi rahatlattiniz ins bnmde oledir inanin cin1e raziym sigara kullanmiyorum tek avantajim o blki ilerlememstir die kndimi telkil ediyorumCanım benim ben de evliliğimin 6 sene sonrasında cin 1 olduğumu öğrendim. Hpv size evlendiğiniz zaman bulaşmıştır ve 7 yıl sonra bağışıklığınız düştüğü zaman hastalık yapmıştır. Bunda üzülecek hiç bir şey yok. Aldatma konusuna gelirsek; işte söylediğim gibi. Evlendiğiniz zaman Hpv size geçmiştir ve hastalık yapma süresi değişir
Ben evlendikten 6 yıl sonra cin 1 olduğumu öğrendim. Sizin bellide gerilemiş de olabilir6 senede cin 1mi gldi sizin acaba icimi rahatlattiniz ins bnmde oledir inanin cin1e raziym sigara kullanmiyorum tek avantajim o blki ilerlememstir die kndimi telkil ediyorum
Ins keske ole olsa saolun hic gerileyebilme ihtimalini dsnmedim hep kotu ihtimaller aklimdaBen evlendikten 6 yıl sonra cin 1 olduğumu öğrendim. Sizin bellide gerilemiş de olabilir
Geçmiş olsun, üzülmeyin lütfen, yanlız değilsiniz
Sigara alışkanlığınızda yokmuş zaten, sağlıklı da besleniyorsanız bu virüsü atacaksınız inşallah. Bağışıklığınızı yüksek tutmaya özen gösterin.
Bende tip 53 ile mücadele ediyorum, tedavi sürecinden geçiyorum, hastalığımı çok araştırdım, hala da araştırmaya devam ediyorum.
İçinizin rahatlaması için kolposkopi işlemi olabilirsiniz, en azından cın seviyesinde mi değil mi onu öğrenmiş olursunuz, yeni doğum yapmışsınız tabi doktorunuz kolposkopiyi uygun görecek midir o kısmını hiç bilmiyorum, bir danışırsınız.
Bu süreçte lütfen ilişki de bulunurken kondom ile korunun, eşinizle aranızda pinpon etkisi olmaması adına. Bunu en önemli hocalar altını çizerek belirtiyor.
Bir de boş vakitlerinizde youtube üzerinden bu işin duayeni Prof. Dr. Süleyman Engin Akman’ ın videolarını dinlemenizi mutlaka tavsiye ederim.
Nie korkuyorsuniz sigilmi war szdeBende bu hpvden çok korkuyorum
Canm bn bi senedir neler ckiyorm bir blsen cok zor ama szde yokmus neden uzuluyorsunuzki mtlu olun mtlu yasayin sagliginzn kymetini bilin olmayan bisi için uzulmeyinÇevremde duyuyorum zaten kanser kelimesi inanılmaz ürküyorum. Sırf bu sebeple depresyon tedavisi gördüm
Smear yaptırmadım kiCanm bn bi senedir neler ckiyorm bir blsen cok zor ama szde yokmus neden uzuluyorsunuzki mtlu olun mtlu yasayin sagliginzn kymetini bilin olmayan bisi için uzulmeyin
Size özelden msj yazdm kolloskobinizi kime yptrdiniz acaba ozele mi devletemi cok arada kldim ucretler cok yuksekRica ederim, ben sanırım çok başında yakaladım hpv yi, 2023 kasım ayında öylesine vermiş olduğum testte yakaladı doktorum, smear temiz, kolposkopi biyopsi sonuçlarım da temiz gelmişti aralık ayında, şuan için sağlıklı besleniyorum, spor yapıyorum, yeşil çay tüketiyorum, bu hastalık için doktorlar bir ilaç vermiyor çünkü, benim de sizin gibi sigara alışkanlığım yok, sadece yaşım biraz ileri 40 yaşındayım, bağışıklığımı yüksek tutarak vücudumdan bu hastalığı atmaya çalışıyorum
E tmzdir belki korkmayinSmear yaptırmadım ki