Ben de şok geçirdim açıkçasıFiyat bana çok yüksek geldi, ben altı ay önce yaptırdım altı ayda bu kadar zamlanmış olamaz herhalde. İzmir konusunda arkadaşım R Ruzgarrr_84 yardımcı olabilir.
Ben yaptırdığım Kasım 2023 fiyatlarını söyleyeyim zamları da hesaba katarak karar verirsiniz:Ben de şok geçirdim açıkçasıbekliyorum o halde yorumlarınızı teşekkür ederim
Mmm tamamdır teşekkür ederim yine yaklaşık sonuçlar gibi de değil gibi de offf hayatımın en maddi olarak bitik dönemindeyken başıma gelen o mistik olay… atıcam kendimi aşağıyaBen yaptırdığım Kasım 2023 fiyatlarını söyleyeyim zamları da hesaba katarak karar verirsiniz:
Kolposkopi+biyopsi (narkozlu): 13 bin
Siğil yakma (lazer)+smear+patoloji+muayene: 17 bin. Sırf lazer olsa herhalde maksimum 8-9 bin olurdu sanırım.
İkisi farklı yerler ve hastane değil özel muayenehaneler Ankara’da.
Canım ben şimdi özelden yazıyorum arkadaşımızaFiyat bana çok yüksek geldi, ben altı ay önce yaptırdım altı ayda bu kadar zamlanmış olamaz herhalde. İzmir konusunda arkadaşım R Ruzgarrr_84 yardımcı olabilir.
Mesajınız için çok teşekkür ediyorumCanım ben şimdi özelden yazıyorum arkadaşımıza
Merhaba,Merhaba gectigmiz ay benim de 52 tip sadece pozitif ve ascus cikti sigilim yok doktor bu tip icin kolposkopi yapmaya gerek olmadigini soyledi dr aile dostumuz guvendigim biri. Ahcc kapsul ve deflagyn gel onerisinde bulundu ve arti olarak asi onceligin kesinlikle asi ve saglikli beslenmek olmali sigara iciyorsan birakmani tavsiye ederim. Takviyeler biraz pahali ortalama 8k harcadim asi haric
Merhaba,Buca tıp merkezi ne gittiniz mi ? Buca Tınaztepe de olabilir.yazdığınız fiyatlar medicana yada medikalpark fiyatları gibi daha küçük hastanelerden fiyat alın muhasebe birimleri size fiyat seçeneklerini sunarlar hastanelerle iletişime geçin.Karataş çınarlı da olabilir.müdaheleyi yaptırdığınız hastane mühim değil bu yazdığım hastanelerde de dr olarak iyi seçenekler var.
medicana da yakma ücretini de öğrenip orayı tercih etmeniz daha mantıklı olucak sanırım.aşıyı da bağlı olduğunuz sağlık ocağına gidip bi öğrenebilirsiniz.kadınlara ve genç kızlara yapılıyor diye biliyorum sadece erkekler aşı için kapsam dışında bırakılmıştı son karar bu şekildeydi yanlış hatırlamıyorsam.Merhaba,
Karataş Hastanesin de hpv testinin fiyatını aldım 8.000 tl olarak, ama sekreter kaç tipe bakıldığını bilmiyordu.
Medicana da fiyatlar daha uygun, siğil yakma işleminin fiyatını bilmiyorum ama, hpv testi 1.750 tl, kolposkopi 9.000 tl civarındaydı.
Canım ben 7 aydır pozitifim ve hpv bende hiç siğil yapmadı o sebeple de siğil yakma fiyatlarını da hiç araştırmadım.medicana da yakma ücretini de öğrenip orayı tercih etmeniz daha mantıklı olucak sanırım.aşıyı da bağlı olduğunuz sağlık ocağına gidip bi öğrenebilirsiniz.kadınlara ve genç kızlara yapılıyor diye biliyorum sadece erkekler aşı için kapsam dışında bırakılmıştı son karar bu şekildeydi yanlış hatırlamıyorsam.
ben sigilleri yandirtdim 7-8 ay sonra yeniden cikti .awi yaptirucamHerkese merhaba direkt bu konu için açtım hesabımı ve yardımlarınızı bekliyorum.
Hpv 52 pozitif geldi ve çoklu siğillerim var. Kolposkopi (+olası biyopsi) ve siğil yaktırma işlemleri için toplam 40000 tl fiyat aldım İzmir’de bir hastanede. Daha uyguna bu işlemleri yakın zamanda yaptırmış biri var mı doktor ve hastane önerilerine açığım acil gerçekten…