- 20 Mart 2016
- 51
- 4
- 37
selan canim peki neden sağ taraf lenfim sertlesti ve sancıyor başka ne olabilir acaba tahmininiz varmıdır bu konu ile alakalı belki karşılaştıgınız vakalar olmusturKorkulacak hiç bir şey yok, temiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selan canim peki neden sağ taraf lenfim sertlesti ve sancıyor başka ne olabilir acaba tahmininiz varmıdır bu konu ile alakalı belki karşılaştıgınız vakalar olmusturKorkulacak hiç bir şey yok, temiz
Haydi gözün aydın canım, yani ağrı neden kaynaklıymış peki onu söyledi mi?Şimdi güncelleme yapıyorum az önce doktordan geldim idrar testımtr bakteri kültür ise temiz cıkmıstı doktorda böyle birşey mümkün olamaz dedi ve test yapılan yerı arayıp 10 dakika azar cekti sonra bana verdiği cipro antibiyotiği (bugun3.gün) kesti yani bakteri yoksa kullanmana gerek yok dedi. Bende o bezenin hala orda oldugunu ve arada zonklama devam ettiğini belirttim ve bunun acaba rahim azındaki enfeksiyon kronik serviks mi ne adını hatırlamıyorum ondan kaynaklanıyor olabilirmi dedim lenfe sıcrama yapmaz dedi o kadar kmtü durumda değil dedi sonucta actı baktı biyopsi yaptı kötü olup olmadıgını bilir sonuc olarak bacımsu ben bır hafta bekleyecegım sonra devam eden bir agrı olursa başka bir hastaneye gidecegim
Kolposkopi biyopsi yapılmıstı 35 gun önce hpv 16 varya bende onun derecesi için yapıldı cın1 cıktıHaydi gözün aydın canım, yani ağrı neden kaynaklıymış peki onu söyledi mi?
Bir de biyopsi derken ne biyopsisi yaptı acaba tatlış?
O taraftaki lenfiniz savunma mekanizması oluşturmuş ve şişmiş. Sol taraftaki de şişebilirdi bunu seçemezsiniz. Veya iki taraflı da olabilirdi. Bence kafayı takmayın hemen geçecektir. Antibiyotik kullanımı rahatlatırselan canim peki neden sağ taraf lenfim sertlesti ve sancıyor başka ne olabilir acaba tahmininiz varmıdır bu konu ile alakalı belki karşılaştıgınız vakalar olmustur
Hımm tamamm bende diyorum ekstra bir biyopsi mi aldılar bugün, şimdi olduKolposkopi biyopsi yapılmıstı 35 gun önce hpv 16 varya bende onun derecesi için yapıldı cın1 cıktı
Bir de kolkoskopi sonucunda kronik serviks kesin olarak rapor edilmiş mi canım?Kolposkopi biyopsi yapılmıstı 35 gun önce hpv 16 varya bende onun derecesi için yapıldı cın1 cıktı
Edildi 3 tane rapor var bende. Müsait olunca hepsini paylasayım burdanBir de kolkoskopi sonucunda kronik serviks kesin olarak rapor edilmiş mi canım?
Tamam canım bende gönderebilirim sana raporumu.Edildi 3 tane rapor var bende. Müsait olunca hepsini paylasayım burdan