- 23 Mayıs 2022
- 959
- 6.978
- 68
Karga Kız, Açlık Ateşi ve Azap Çukuru kitapları bitti. Hepsi birbirinin devamı şeklinde, yani her biri aslında yarım bitiyor ve diğeriyle tamamlanıyor. Bence Azap Çukuru yine yarım bitti, olması gerektiğini düşündüğüm şeyler olmadı. Ama seri genel olarak güzeldi. Üstteki konudan farklı konulara sapmadığı için ekstra yazacak bir şeyim yok ama psikolojik gerilim severler bir şans verebilirler fiyatını da düşününce.Karga Kız - Erik Axl Sund
Kitabı ucuz bir seri halinde aldığım için beğenirim ama hani kurgusu da pek iyi olmayabilir diye düşünmüştüm. Okurken beni şaşırttı, bunu söyleyerek başlamak istedim :)
Kitap, mumyalanmış bir çocuk cesedinin bulunması ile başlıyor. Sonrasında aynı kişinin elinden çıktığı belli olan birkaç çocuk cesedi daha bulunuyor. Bu cinayetleri araştıran bir polis memuru ile bu cinayetlerle bağı olduğu düşünülen bir psikologun yolları kesişiyor. Sonunda katil, benim hiç tahmin etmediğim bir şekilde ortaya çıkıyor. Kitabın psikolojik gerilim olmasının bir sebebi var :)
Kitap aslında 3 kitaplık serinin ilki. İkincisine de başladım, birbirlerinin devamı. Okudukça alıntılayarak devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?