- 5 Kasım 2023
- 9
- -9
-
- Konu Sahibi Nasilolacakois
165 ve 58 kiloyum. Tam sağlıyorum ama emin olamadım aynı zamanda çatlaklarım ve sağ ayağımda nasır varBoy kiloda sorun yoksa diğerlerinin olacağını sanmıyorum.
Bişi olmaz ya. Kendinden emin şekilde git. Nasibinde varsa geçersin.165 ve 58 kiloyum. Tam sağlıyorum ama emin olamadım aynı zamanda çatlaklarım ve sağ ayağımda nasır vargidip de buralardan elenmek istemem
Boy kilo orantısı ,kendinizi ifade ediş tarziniz ,ingilizce yeterliliginiz ve genel auraniza bakiyorlar diye biliyorum .Arkadaşım THY de çalışmıştı 3 yıl kadar ,o söylemişti. Diğer saydiklarinizin sorun olacağını hiç sanmıyorum.Cok zor meslek ,kolay gelsin dilerim şimdiden.Kızlar bacağım çilek bacak, ufak ufak noktalar var. Bir de elimin içinde ufak bir dikiş izi var. Bunlar engel olur mu hostesliğe? Giden var mı daha önce mülakata?
Şirketine göre değişiyor bu kural. Görünmeyen yerde olması tüm şirketler için ortak kural ama türk hava yolları görünmese bile istemiyorBir de dövme istemiyorlar diye biliyorum.
THY'nin kriterleri biraz daha yüksek, bazı yabancı firmalar daha da yüksek.Şimdiye kadar gördüğüm hosteslerin istisnasız hepsi kusursuz görünümde olduğu için dış görünüşe de ekstra bakıldığını düşünüyorum. Ama çilek bacak de geçmeyen birşey değil onun çaresini bulursunuz. Avuç içindeki dikiş izine kadar da bakmazlar herhalde..
Peki çatlak ve nasır? Çatlaklarım var bacakta. Bi de serçe parmağımda nasır var. Ayakları çok inceliyorlar mı?Bu işi yapiyorum. Çilek bacakla ilgili bir sıkıntı yaşamazsınız. Dikiş izinin ne boyutta olduğu ve vücudun neresinde olduğu önemli ama sizin el içi ve küçükmüş o yüzden o da sıkıntı olmaz. Hayırlısı olsun
Hayır öyle şeylere hiç bakılmıyor rahat olun. Zaten inşallah mesleğe başlarsanız ayağınızda nasirsiz yer kalmayacakPeki çatlak ve nasır? Çatlaklarım var bacakta. Bi de serçe parmağımda nasır var. Ayakları çok inceliyorlar mı?
Estetiksiz hostes görmedim herhalde hem erkek hem kadın, en ufağından herkes bi burnunu yaptırmışTHY'nin kriterleri biraz daha yüksek, bazı yabancı firmalar daha da yüksek.
ama pegasus vs. hostesleri içinde gayet normal fizikte (hani öyle süper fizik değil işte, normal kadın), düz diyebileceğim de çok hostes gördüm -ki bence de zaten ne gerek var öyle manken gbi olmaya. kıyafet ya da ürün tanıtmıyorlar ki görsel bir iş değil bu. Mesela eskiden kusursuz makyajlı da oluyordu hostesler, şimdi bakıyorum at kuyruğu saç, bir ruj, zaten babet tipi ayakkabı giyiyorlar...Ucuz h.yolları bence o kadar da bakmıyor çünkü o maaşa o masraf yetişmez.
Litvanya havayolu ile uçmuştum bir kere küçük bir uçak tipiyle mesela, hostes teyze 60 yaşındaydı. Bizde öyle bir olay da yok. Bi bu yaş konusu değişmedi gördüğüm kadarıyla.
THY hostesinde vardı bileğindeBir de dövme istemiyorlar diye biliyorum.
1 ay kadar önce thy uçağında gördüm bileğinde vardı. Küçüktü biraz belki o yüzden gözardı edilmiş olabilirŞirketine göre değişiyor bu kural. Görünmeyen yerde olması tüm şirketler için ortak kural ama türk hava yolları görünmese bile istemiyor
Muhtemelen işe girdikten sonra yaptırmıştır1 ay kadar önce thy uçağında gördüm bileğinde vardı. Küçüktü biraz belki o yüzden gözardı edilmiş olabilir
göze batan yerde dövme büyük yara varsa üzgünüm ama sizde öyle bi durum söz konusu değilKızlar bacağım çilek bacak, ufak ufak noktalar var. Bir de elimin içinde ufak bir dikiş izi var. Bunlar engel olur mu hostesliğe? Giden var mı daha önce mülakata?