- Konu Sahibi eylulum456
-
Herkese merhaba.Uçak hostesliği hakkında bazı şeyler öğrenmek istiyorum bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum
Öncelikle uçak hostesliği için bir boy sınırı var sanırım bu sınır kaç ?:44:
Hosteslerin adet düzensizliği oluyormuş galiba doğru mu ?:44:
Hostesliğin olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir ?:44:
Hostesin 1 günü nasıl geçiyor ? :44:
Teşekkür ederim. Benim boyum 1.60 pek umudum yok o zaman. Bir de çocuk olmuyomuş gibi bir şey duydm ama ne kadar doğru bilemem :44:
Herkese merhaba.Uçak hostesliği hakkında bazı şeyler öğrenmek istiyorum bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum
Öncelikle uçak hostesliği için bir boy sınırı var sanırım bu sınır kaç ?:44:
Hosteslerin adet düzensizliği oluyormuş galiba doğru mu ?:44:
Hostesliğin olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir ?:44:
Hostesin 1 günü nasıl geçiyor ? :44:
valla benmide hostes tanıdığım var 4 tanede cocuğuda var. thy ozenli ama bazıları guzelliğe önem veriyo dilde sormuyolar valla. ayrrıca bitane daha var oda 155 160 civarı boy var ama hostes işte
canım boyu kısa ölçüyorlar o dorubende son zamanlarda hosteslik düşünüyorum boyum 1.64 küsür ama girdiğim başka mülakatlarda bir uzun bir kısa ölçüyorlar ondan çelişkideyim ingilizcem fena değil bir aylık kursa gitmiştim ama tam bişey öğrenemedim açıkçası A1 derecesindeyim ki B1 olmak lazım demişti ing hocası hatta bir çocuk thy çalışıyorum ilerde lazım olur die ingilizce kursuna geldim demişti birde bazı yerlerde istanbulda ya da ankarada ikamet etmek lazım diyor ben ağrıdayım istanbula tayin isteyeceğiz bakalım
ama diğer sorular hakkında hiç duymadım çocuk olmuyormuş veya adet düzensizliği diye
hakkında hayırlısı canım
Teşekkür ederim. Benim boyum 1.60 pek umudum yok o zaman. Bir de çocuk olmuyomuş gibi bir şey duydm ama ne kadar doğru bilemem :44:
selam,
Kadın adaylarda boy sınırı 1.60 erkeklerde 1.70 tir. tüm havayolu şirketleri için. eğer dier kriterlerinde uyuyosa boyun sorun deil. ingilizce( opsiyonlu yani öğrenme taahüt edebilirsin)
boy değişmez ve esnemez kuraldır.(1.60 ve üzeri)
kilo orantılı olacak.
diksiyon vb.
thy haricindeki firmalar pegasusuta biraz idare eder ama onur air atlasje vb. asgari ücret tadında komik rakamlara çalıştırıolar. yani git mağazada çalış da ii en azından ayağın yere basar
secretcv de yada kariyer net tam hatırlamıorum birinde thy nin başvruları şuan açık die biliorum emin olmamamkla birlikte.
Pegasus a başvurmak istersen ingilizceyi pek sallamıolar.
yenibiriş.com da şuan ilanları var. başvurmak için 15tl ödeme yapman lşazım kabul edilsende edilmesende o para iade olunmmuo. (kredi kartından anında ödemekn lazım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?