- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.132
-
- Konu Sahibi cekirdekcik
di mi? baktigini cok net hissedebiliyorum goruyorum yani ama ben bakamiyorum. Piff. hep alismisim arkadas olup sevgili olmaya direkt hoslaninca birinden utangaca bagliyorum. :/Yani tanışmak istiyorsanız azcik sinyal vermeniz lazim. Biraz bakışın filan ki cesaret alsin
bi sey soracagim o baktigi anda ben de bakacagim evet denicem peki gulumsedigimde icinden "neye guluyor acaba?" falan der mi? yani komik bi duruma dusmem herhalde di mi?Utanmayın en iyisi.Baktıgını gördügünüz anda sizde bakın.Hatta bakarken gülümseyin bir kere öylece tanısmaya kadar gider bu is.Her gördügünüzde selamlasırsınız falan
Hehe bekar evet :) Baktigini yakaliyorum evet tabii ben hemen toparlaniyorum falan utaniyorum kafami ceviriyorum.Arada onunda sana baktığını yakalıyorsan! Hah fırsat ayağına gelmiş işte o an sende gözlerini ona doğru dikve o kafasını çevirene kadarda bakmaya devam et elbet anlar.
Hiçbir erkek hoşlanılmaktan rahatsızlık duymaz. Düşün evli bile olanlar rahatsızlık duymuyor seninki bekar değil mi :)
Utanma bak yani.
nasıl anlamadım, npt filan iste işte, ders sor kombinasyonlarını denedim demişsin o sıra adını da sorsaydın. gözünü karartıp konuşsaydın biraz keşke...Kizlar iyi aksamlar! :) Belki bilen bilir birinden hoslaniyorum ama bir turlu tanisamiyorum. Yani, tanismak icin deniyorum aslinda ama olmuyor. ayni kurstayiz fakat tanisamiyoruz. Yani, dersi sor sunu sor bunu sor kombinasyonlarini ben de kurdum ama olmuyor bi turlu o ortam. Bi ara vazgectim tanismak istemiyorum dedim ama sonra gorunce yine degisiyorum. Ergene bagladim, arada aklima geliyor habire. :/ Cocugun bana baktigini da yakaliyorum. Ben cok cekingen oldugum icin bakamiyorum bi turlu delirecegin. :'( Artik yani her gun bi cesaret bu gun tanisacagim diyorum yok. Bazen yalniz oluyorum hani tenefuste ki yanima gelmek isterse gelebilsin tanisalim diye. ama yok, hemen birileri geliyor... Bir de ben biriyle tanismistim(erkek). o kisi benle sohbet ediyor gordugunde yalnizken falan. Yani hoslandigim kisi de ondan hoslaniyorum falan sanmiyordur insallah. Off, bahardan mi bunlar ya? :/ Eger tanisasi varsa illa tanisir mi diyorsunuz yoksa arada ben de bakayim mi? :l (ağır saçmalamis olabilirim k.bakmayin)
yni olmuyo p tip seylr. cunku hic yerinde durmuyo ya birileri geliyor yanina ya d benim yanima geliyor. :/ yoksSimdiye tanisirdim. Yani soramiyorum bi sey. :)nasıl anlamadım, npt filan iste işte, ders sor kombinasyonlarını denedim demişsin o sıra adını da sorsaydın. gözünü karartıp konuşsaydın biraz keşke...
hahah Evet sorma ya tanisamadim.Kiss sen hala tanismadin mi
Aynen o tek ortam olursa bizim is de olur. Ya bu tanistigim cocukla arkadasi geliyo yanima ya da onun yanina ihhh. Muhabbetlerine dahil de olamiyorum! ama tak etti. Sirf inada bindirdim isi tanisacagim. Bakacagim ben de en azundn.Adım at. Yoksa olmazzz. :) aklında senle tanışma fikri yok belki de. O fikri sen oluşturmalısın. Soru sor. Ders çalışırken. :)
2 sene önce bende kursa gidiyodm. Manitom yoktu o zamanlar ::) çocuğun tekiyle bakışıyoruz, acayip tatlı bişeydi, Burak yılmaz çakması.sınıfa girince hoca bile modelimiz de geldi diyodu
Bi gün aynı sınıfta ders çalışıyoruz onlar ayrı grup biz ayrı . Benim arkadaşlar gitti. Onunkiler de kantine çıktı .tek kaldık .d daha önce kantinde filan bana ders saatiyle ve konusuyla ilgili soru sormuştu. Ordan cesaret buldum. Gidip ona çözemediğim soruyu sordum. Otur dedi anltym :) başladı anlatmaya , ben yanında oturuyorum ya anlattıklarına odaklanamıyorum. Anladın mı diyo ,evet ya çok kolaymış nasıl yapamadım ben bunu diyorumsallıyorum tabi Bi halt anlamadım.
Sonra hangi bölüm mezunusun. Hangi üniversiteyi bitirdin. Falan derken baya muhabbet e daldık. Sonra o beni her gördüğünde selam verdi .ben selam verdim, öyle öyle numaralarımız ı verdik. Whatsapptan knşydk , baş başa ders çalışıyodk , sonra derslerimi etkiliyodu bu durum iyice leylaya bağlamıştm , bildiğin sevgili muhabbetlerine girdik. Ama sonra tartışıp arkadaşlığı bitirdik. Görünce selam vermedim. Hatta o ayrı sınıftandı . Bizimki akşam grubuydu. Bizim sınıfın derslerine geliyo diye artık uyuz oluyodm buna
öyle işte buda konuyla ilgili Bi anım. Uzun oldu ama paylaşmak istedim
hani sende sinyal vermelisin. Armut piş ağzıma düş olmaz
İssiz su an sanirim kurs yani bu. Sinava hazirlik kursu. :)Eleman ne iş yapıyor. İşle ilgili bir yerden girsen?
Hayır hayır selamlasmak gibi bir gülümseme bu kahkaha atma değil.Selamlasmak olarak düsünbi sey soracagim o baktigi anda ben de bakacagim evet denicem peki gulumsedigimde icinden "neye guluyor acaba?" falan der mi? yani komik bi duruma dusmem herhalde di mi?
yok zaten oyle gulumsecyecegim daha bakamiyorum bile ne kahkasiHayır hayır selamlasmak gibi bir gülümseme bu kahkaha atma değil.Selamlasmak olarak düsün
Dusundum onu da pek derslerle alakasini belli etmiyor. :) Bi de yalniz kalmiyor pek hep birileri geliyo yanina. ya da benim yanima. ama kafaya koydum olacaak bi sekilde. :)Bir iş yapıyor olsa kolay olurdu. Bir şekilde bir yardım talebinde bulunabilir misin?