Rüya Yorumları Hoşlandığım Kişiyle İlgili Rüyam

VivaLaJuicy

KIZIM❤️
Pro Üye
20 Şubat 2010
32.895
6.243
Rüyamda çok hoşlandığım bir insan var onu gördüm. Daha hiçbir şey belli değil ikimiz için de. Yeni gördüm kendisini gerçek hayatta ama inanılmaz etkilendim.

Rüyada ise onun evine gitmişim sözde. Yanımda kardeşim de vardı. Ev çok eski püskü bir yerdi. Ayrıca rüyamda gördüğüm her karenin rengi de çok solgundu. Eski Türk filmleri gibi yani. Sonra biz sevdiğim kişiyle bir divana oturuyorduk. Odada oturmak için divan vardı. O da çok eskiydi. Bir süre öyle oturduk, biraz konuştuk. İkimiz de mahcup görünüyorduk,utangaçtık. Ve gülümsüyorduk hafifçe ama birbirimizin yüzüne bakmıyorduk pek, çekindiğimiz için. Sanırım ben bir şeyler de içtim orada. Kardeşim de evdeydi ama bizim yanımızda değildi. Bu oturmanın ardından çıktık evden. Ben mutluydum, çok değişik bir ruh halindeydim. Saçlarım açıktı ve biraz kabarmıştı. Ayrıca bizim kıyafetlerimiz de eskiydi. Üstümüz döküntü gibiydi. Bunu hiç takmıyorduk kafamıza çünkü ortam öyleydi. Ben evde4n çıkınca onu düşünüyordum yine. Beni aramasını bekliyordum. Elimde telefon vardı, ona bakıyordum.

Ne anlama gelebilir bu ?

Son düzenleme:
Rüyanı biraz kabataslak yorumlarsak;
Sevdiğin/hoşlandığın kişiyi görmen güzel bir karşılaşma demek olabilir. Veya o kişiden güzel bir haber alacağına...

Rüyanda yorumlanacak belirgin bir cisim ve ya bir şey yok gibi sanki canım.
Bilinçaltı olarak yorumlardım ben bunu.
Senin ondan beklentilerinin bilinçaltına yerleşmesi.

Sağol canım. :) Ben bilinçaltı rüyası olduğunu düşünmüyorum.
Bilinçaltı olunca anlıyorum , kendi rüyalarımı da yorumlayabiliyorum ve çıkıyor ama buna tam bi anlam veremediğimden sormak istedim.

Son düzenleme:

Peki dediğin gibi olsun canım.

canım ben de bilinçaltı rüyası olarak algılamadım biraz geç oldu ama :)

ve ben eski eşya görmek nişan ilişki tarzı bir şeydir diye bilirim..

canım ben de bilinçaltı rüyası olarak algılamadım biraz geç oldu ama :)

ve ben eski eşya görmek nişan ilişki tarzı bir şeydir diye bilirim..

Sağol canım yorumun için. :) Bilinçaltı rüya olsa zaten sormazdım, bilinçaltı der geçerdim.
Rüyalarımın bir anlam içerip içermediğini idrak edebiliyorum neyse ki. :)

Kısa süre sonra buraya yazacağım neye delalet olduğunu. Çünkü gelişmeler yaşıyorum.
İyi mi kötü mü belirtirim artık. Aynı tarz rüya görenler varsa faydalanırlar.

İdrak edemeyeceğini söylemedim Tryamour ?
Niye bu şekilde kötü algılamış gibi yorum yapıyorsun ?
Bana göre bilinçaltı geldi. Ama sen hayır öyle değil dediğinde, iyi madem dediğin gibi olsun şeklinde zaten "sen daha iyi bilirsin" anlamına gelen bir yorum yaptım.
Çizgiler içine aldığım cümlene anlam veremedim.
Ve beni şaşırttın, seninle ilk defa karşılaşmış iki üye değiliz.
Alınganlık yapacağın hiçbir şey söylemedim seni yeren.

Canım ne alakası var. Sen beni yanlış anladın. O senin yorumundur, saygı duyarım yorumuna.
Asla alınma gibi bir durum söz konusu değil. İdrak etmek lafına neden takıldığını anlamadım.
O da anlamak kelimesinin diğer versiyonu sonuçta.
Seninle ilgili bir durum yok yani. Diğer arkadaşa cevap verdim.
Eğer alınmış olsam sana ters bir yorum yapardım, mesajını ilk yazdığında ama yapmadım.

Benim, senin idrak edemeyeceğini ima ettiğimi sandığını, sandım.
Bilinçaltı diye ortaya ben yorum yaptığım için. Benden sonraki yorum zaten bilinçaltı olmadığını söyledi.
Onun üstüne öyle bir yorum yapınca, bana alındığını ve yanlış anladığını düşündüm.
Hatta şaşırdım , çünkü biz birbirimize her şeyi açıkça ve belki acımasızca ama en acımasız halimizin yumuşak haliyle söyleyebilen iki üyeyiz.
O yüzden şaşırdım dedim.
Sevindim o zaman beni yanlış anlamadığına. İki gündür herkes yanlış anlıyor da bu sitede beni

Aynen ben de onu diyecektim. Sen ve ben çok farklıyız ve bir sürü şeyi paylaştık biliyorsun.
Ama bu farklılığa rağmen hiç kırmadık birbirimizi. Seni görmedim ama seviyorum, unutma.
Hep iyi ve mutlu olmanı isterim. Az çok nasıl bir insan olduğunu da biliyorum zaten.
Yanlış anlaşılma ve laf çarpma gibi bir şey olamaz.

Kusura bakma Tryamour .......... Biraz saçmaladım galiba :)
Evet, sen benim sevdiğim adamın , bayan versiyonusun
Şaka bir yana , ben de seni seviyorum görmesem de.
Rüyayı geçtim, şu kişiyle bir şeyler olunca haber ver mutlaka. Görüyorum Farzet ki 'den yorumlarını :)

Rüyanda genel olarak eski eşyalar dikkatimi çekti
Eski eşya görmek nişana,vefaya ve sadakete işaretmiş
Hoşlandığın kişiyi güler yüzlü görmek ise ondan iyi bir haber alacağına...

Umarım bu şekilde çıkar rüyan
Hadi hayırlısı

Zaten güleryüzü hiç eksik olmuyor gerçek hayatta da. Çok tatlııı..

İyi bir gelişme de yaşadım, çok sevindim, sevinçten ağladım hatta.
Ama biraz daha gelişme yaşamam lazım.

Sonuç önemli olan.

Daha önceki ilişkimle ilgili de hep eski eşyalar ve eski kıyafetler içinde olduğumuzu görüyordum mesela.
Ama yüzlerimiz gülmüyordu hiç. Hep üzgündük.
Benim lehime olaylar yaşadım sonucunda fakat yine de sorunlu ve karşı taraf için çok kötü bir deneyim oldu.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Sevinçten ağlamak ,,, bu duyguyu yaşamayı bende istiyorumm
Seni az çok tanımışsam eğer kolay kolay birine ısınamadığınıda biliyorum
Sonucun istediğin gibi olması için dua edicem

Son düzenleme:
O duygu çok güzel ama bir anlık bir şeydi.
Tabi anın tadını da çıkarmak çok önemli, kaç kişi sevinçten ağladığı olaylar yaşayabiliyor ki hayatta!
Ama bir yere kadar sürüyor o mutluluk.
Ben sabırsızım sanırım, hemen net bir sonuca ulaşmak istiyorum fakat mümkün değil tabi bu.
Her şeyin yavaş yavaş gelişeceği bir ilişkim olmasını isteyip duruyordum çünkü.
Başlangıç olarak istediğim ilişki modeline uygun olsa da beklemek azap gibi geliyor.

Yapacak bir şeyim olmadığından zamana bırakmak durumundayım.

Olursa ne ala, olmazsa da kabulümdür. Teslimiyetçi olmak gerek bazen.

23 yaşındayım, hayatımda ilk kez yüz yüze baktığımda heyecanlandığım bir erkek oldu.
Kimseye kolay ısınamam, kimseyi kolay kolay sevmem.
Yani bu durumda o insan, o kadar değerli ki benim için. :/
Yaşadığım, hissettiğim her şey çok değerli daha doğrusu onunla ilgili olarak.
O kadar dua ediyordum ki benim de kalbim biri için çarpsın diye.
Sonunda oldu. İnşallah devamı için istediklerim de gerçekleşir.

Ben de senin için dua edeceğim. Sağol canım.

Son düzenleme:

canım senın gelecegın bolluk ve bereket ıcınde gececek cok mutlu olacaksın...ama bu kısı yanı hoslandıgın kısının sıkıntıları var...umarım anlatabılmısımdır...karar senın canım :)mutlu olhep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…