- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
Sağol canım. :) Ben bilinçaltı rüyası olduğunu düşünmüyorum.
Bilinçaltı olunca anlıyorum , kendi rüyalarımı da yorumlayabiliyorum ve çıkıyor ama buna tam bi anlam veremediğimden sormak istedim.
Sağol canım. :) Ben bilinçaltı rüyası olduğunu düşünmüyorum.
Bilinçaltı olunca anlıyorum , kendi rüyalarımı da yorumlayabiliyorum ve çıkıyor ama buna tam bi anlam veremediğimden sormak istedim.
canım ben de bilinçaltı rüyası olarak algılamadım biraz geç oldu ama :)
ve ben eski eşya görmek nişan ilişki tarzı bir şeydir diye bilirim..
Sağol canım yorumun için. :) Bilinçaltı rüya olsa zaten sormazdım, bilinçaltı der geçerdim.
---- Rüyalarımın bir anlam içerip içermediğini idrak edebiliyorum neyse ki. :) -----
Kısa süre sonra buraya yazacağım neye delalet olduğunu. Çünkü gelişmeler yaşıyorum.
İyi mi kötü mü belirtirim artık. Aynı tarz rüya görenler varsa faydalanırlar.
Canım ne alakası var. Sen beni yanlış anladın. O senin yorumundur, saygı duyarım yorumuna.
Asla alınma gibi bir durum söz konusu değil. İdrak etmek lafına neden takıldığını anlamadım.
O da anlamak kelimesinin diğer versiyonu sonuçta.
Seninle ilgili bir durum yok yani. Diğer arkadaşa cevap verdim.
Eğer alınmış olsam sana ters bir yorum yapardım, mesajını ilk yazdığında ama yapmadım.
Aynen ben de onu diyecektim. Sen ve ben çok farklıyız ve bir sürü şeyi paylaştık biliyorsun.
Ama bu farklılığa rağmen hiç kırmadık birbirimizi. Seni görmedim ama seviyorum, unutma.
Hep iyi ve mutlu olmanı isterim. Az çok nasıl bir insan olduğunu da biliyorum zaten.
Yanlış anlaşılma ve laf çarpma gibi bir şey olamaz.
rüyamda çok hoşlandığım bir insan var onu gördüm. Daha hiçbir şey belli değil ikimiz için de. Yeni gördüm kendisini gerçek hayatta ama inanılmaz etkilendim.
Rüyada ise onun evine gitmişim sözde. Yanımda kardeşim de vardı. Ev çok eski püskü bir yerdi. Ayrıca rüyamda gördüğüm her karenin rengi de çok solgundu. Eski türk filmleri gibi yani. Sonra biz sevdiğim kişiyle bir divana oturuyorduk. Odada oturmak için divan vardı. O da çok eskiydi. Bir süre öyle oturduk, biraz konuştuk. Ikimiz de mahcup görünüyorduk,utangaçtık. Ve gülümsüyorduk hafifçe ama birbirimizin yüzüne bakmıyorduk pek, çekindiğimiz için. Sanırım ben bir şeyler de içtim orada. Kardeşim de evdeydi ama bizim yanımızda değildi. Bu oturmanın ardından çıktık evden. Ben mutluydum, çok değişik bir ruh halindeydim. Saçlarım açıktı ve biraz kabarmıştı. Ayrıca bizim kıyafetlerimiz de eskiydi. üstümüz döküntü gibiydi. Bunu hiç takmıyorduk kafamıza çünkü ortam öyleydi. Ben evde4n çıkınca onu düşünüyordum yine. Beni aramasını bekliyordum. Elimde telefon vardı, ona bakıyordum.
Ne anlama gelebilir bu ?