Hoşlandığım çocuğun unutamadığı ilk sevgilisi

thepinka

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2023
194
321
Merhabalar. Son dönemde başarısız flört denemelerim oldu ve her şeyin içinin boşaldığını farkettiğim bir dönemdeyim. Sevmek ve sevilmek istiyorum ama birini bulmak çok zor geliyor. En son bir çocukla konuşuyordum ve birkaç kez buluştuk da. Çocuk çok iyi ve ilgili birisi ama konuşma arasında unutamadığı birisi olduğunu sezdim. Ona sorduğumda da dürüst oldu anlattı. İlk sevgilisini unutamamış ki ayrılığın üstünden iki ay geçmiş. Kız bırakmış. Daha ilişkiler konusunda çok yeni. Sevmeye ve sevilmeye değer veren birisi ama ilk ilişkisinde insan karşıdakini idealize edip bir süre toksik şekilde unutamaz ya öyle bir problemi var. Bizim sonrasında da iletişimimiz devam etti bir süre arkasında bırakabilir gibi düşünmüştüm ama bıramadığını farkettim. Konuşmayı kestim şu an. Sorun şu ki hoşlanmışım ondan gerçekten. Uzun süre sonra ilk kez birinden hoşlanıp samimi buldum. Tip olarak benim tarzım sayılmaz ve herkesin beğemeceği biri de değil ama bana karşı çok samimiydi. Değer de veriyordu vermiyordu demem. Bu ilk sevgili muhabbeti işte. Bu çocuğa takıntılı kalıp gözümde büyüteceğimden de değil ama acaba unutup geri yazar mı bana diye merak da etmiyor değilim. Siz ne düşünüyorsunuz, fikrinizi almak istedim

Yani anlattığınıza göre aklı hala orada. Size geri yazsa bile sorgulamadan durabilecek misiniz ? Aklınıza gelmeyecek mi acaba hala onu düşünüyor mu sorusu ?
Bir de önceki ilişkisi ne kadar sürmüş bu da önemli , beraber 5 yıl geçirdiğin birini 2 ayda unutamazsın zaten.

Yani anlattığınıza göre aklı hala orada. Size geri yazsa bile sorgulamadan durabilecek misiniz ? Aklınıza gelmeyecek mi acaba hala onu düşünüyor mu sorusu ?
Bir de önceki ilişkisi ne kadar sürmüş bu da önemli , beraber 5 yıl geçirdiğin birini 2 ayda unutamazsın zaten.
4 5 ay konuşulmuş. Ciddi bir yaşanmışlık yok. Sadece ilk sevgili olunca sanırım gözünde büyütmüş bilemiyorum detaylarını. Ya dürüst birisi. Şu an konuşmaya devam etse ederdi ama aklımda o varken seninle konuşmak sana haksızlık olur dedi ve bıraktı. Samimi bir insan sevmeyi biliyor, o yüzden düşündürüyor yoksa dediğiniz gibi bu riskler var.

4 5 ay konuşulmuş. Ciddi bir yaşanmışlık yok. Sadece ilk sevgili olunca sanırım gözünde büyütmüş bilemiyorum detaylarını. Ya dürüst birisi. Şu an konuşmaya devam etse ederdi ama aklımda o varken seninle konuşmak sana haksızlık olur dedi ve bıraktı. Samimi bir insan sevmeyi biliyor, o yüzden düşündürüyor yoksa dediğiniz gibi bu riskler var.
Erkekler ilk aşkını unutmaz derler. Hani aşk sevgi anlamında olmasa da akıllarında kalıyormuş. Neyse ki açık açık unutamadığını söylemiş bunu saklayabilirdi. Ben böyle birine güvenmezdim belki yarın birgün o kızdan bir adım gelecek o zaman ne yapacağına güven olmaz.

X