Hoşgeldiniz Arkadaşlar, yeni katıldım aranıza!

valla ben çok beğendim,kimin evi olursa olsun :) seda yıldızınkinide çok beğenmiştim zaten.ayrıca salondaki şömineler aynı gibi.aynı apartman yada sitede oturuyosunuz sanırım..

valla ben çok beğendim,kimin evi olursa olsun :) seda yıldızınkinide çok beğenmiştim zaten.ayrıca salondaki şömineler aynı gibi.aynı apartman yada sitede oturuyosunuz sanırım..

yok cnm aynı yerde oturmuyorum ben kavacıktayım seda maltepede oturuyor sgl begendıgın ıcınn

kızlar ılk sayfaya resmımı koyuyorum ınanmayanlar ıcın bakın ama sılıcem daha fazla kımseyı kırmak ıstemıyorum kırılmakta tabııı

cnm sagol begendıne sevındım aynı yerde oturmuyorum ben kavacıkta seda malteoede tsk ederım

kızlar resımmı cektım mutfakta ılk sayfaya yukluyorum bakın ama sılıcem kırılmakta kırmakta ıstemıyorum konu nerelere geldı yaaa

Tatlım mutfağın çok güzel, güle güle ağız tadıyla otur,
Diğer resimleri neden kaldırdın onlarıda görmek isteriz,
Sanırım küçük bir yanlış anlaşılma olmuş en güzel arkadaşlıklar kavgayla başlar diyelim,
Konuyu da tatlıya bağlıyalım...değilmi??
KK ya hoşgeldin a.s.

X