Aynen tatlımmuhteşemdi yüreğine kalemine sağlık devamı olsaydı keşke okurken daldım gittim bir an
okurken bir an hiç bitmeyecek zannettim ben sürükleyici yazmışAynen tatlım
Sen bitmeyecek zannetin bende hiç bitmesin demekki muhteşem yazmış arkadaşokurken bir an hiç bitmeyecek zannettim ben sürükleyici yazmış
yanlış anlaşılmadım umarım? bitmeyecek derken kötü anlamda demedim çünküSen bitmeyecek zannetin bende hiç bitmesin demekki muhteşem yazmış arkadaş
Muhteşem di kalemiziz kuvvetli belli ancak neden devamı yok
muhteşemdi yüreğine kalemine sağlık devamı olsaydı keşke okurken daldım gittim bir an
Hii canım ben daha yeni gördüm bu mesajını inan özür dilerimyanlış anlaşılmadım umarım? bitmeyecek derken kötü anlamda demedim çünkü
Merhaba güzel şiirin sahibi :)devamı var arkadaşarda vakit ayırıp yazamadım buraya en kısa zamanda yazarım o zaman teşekkür ederimmmm
ay hiç önemli değil yanlış anlamadın ya buna sevindim işte bitanem :)Hii canım ben daha yeni gördüm bu mesajını inan özür dilerim
Yok bitanem neden yanlış anlaşılsın ki ikimizde şiir hakkındaki hissiyatımızı yazmışız
Hiç sanmıyorum canım dün akşam kendi isteği ile üyeliğini iptal etirdi çok garipsedim ama kendi kararı bize düşen de saygı duymakay hiç önemli değil yanlış anlamadın ya buna sevindim işte bitanem :)
şiirin devamı gelecek sanırım okuduğuma göre çok güzel bir haber
ben önceki sayfayı görmedim açıkçası sadece bu sayfada senin yaptığın alıntıyı gördüm o yüzden öyle dedimHiç sanmıyorum canım dün akşam kendi isteği ile üyeliğini iptal etirdi çok garipsedim ama kendi kararı bize düşen de saygı duymak
Ümit ederim çabuk döner çünkü böyle güzel ve kuvvetli kalemler zor bulunurben önceki sayfayı görmedim açıkçası sadece bu sayfada senin yaptığın alıntıyı gördüm o yüzden öyle dedim
sağlık olsun iptal ettirdiyse vardır onunda bir sebebi doğru saygı duymak zorundayız
evet amatör değil kalemi amatörlükten tamamen arınmış her şiir okunurken keyif vermez inşallah kendisini en yakında görürüz aramızda tekrarÜmit ederim çabuk döner çünkü böyle güzel ve kuvvetli kalemler zor bulunur
Kesinlikle amatör değilevet amatör değil kalemi amatörlükten tamamen arınmış her şiir okunurken keyif vermez inşallah kendisini en yakında görürüz aramızda tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?