Hoşgeldin Mucizem :) Şükürler Olsun...

papatse

Hoşgeldin BeBeĞiM ;)
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
155
0
96
İstanbul
Öncelikle şöyle başlamalı söze asla ümidinizi kesmeyin canı verecek olan Allah, Ben 25 yaşında 2.5 senedir evli biriyim. Evlendiğimin ilk gününden beri sürekli çocuk istedik. Ama olmadı tez canlıyımdır da biraz :) Doktora gittik rutin kontroller hormon testleri v.s derken guatr ve prolaktin olduğunu öğrendik kısa tedavilerle bunu kontrol altına aldık. Sonra zaman geçti yine gebelik gerçekleşmedi. Rahim filmi çektirdik herşey normal dediler tüpler açık rahim geriye doğru 1 kere aşılama denedik tutmadı.Bu arada 2 tane kistim mevcut bir çikolata kisti birde dermoid kist doktor değiştirdim. Doktorum herşey normal çikolata kistinin durumuna bakmak için Laproskopi yapalım dedi. Ameliyatı olduk ameliyattan çıktım 1 saat geçti doktorum yanıma gelerek tüpler felaket durumda birbirine çok yapışık bu durumda normal yollardan çocuğun olmaz seni tüp bebeğe yönlendiriyoruz dedi. Devletten tüp bebek raporum çıktı. Ben 1 defa özel bir klinikte tüp bebek denedim transfer aşamasına dahi gelemedim. 4 yumurtam oluştu 1 tanesi döllendi mikro ile , O da normal seyrinde gelişmedi. Transfer yapamadan tüp bebek olayıda yarım kaldı. Kendimizi maddi olarak toparlayayım dedik yılbaşından sonra tekrar deneriz. Bu ay adetim ilk defa gecikti. Öylesine bir test yaptım direk çift çizgiyi gördüm . Ama nasıl şok oldum anlatamam. Sonra nöbetçi doktora gittim kan testi için durumumu anlattım kan testi yaptık kanda 2072 çıktı. ama ne göbekten ne vajinal ultrasondan birşey gözükmedi dış gebelik olabilir dedi. P.tesi bekle testi yenile sonra tekrar bakalım bebek yoksa iğne vurup bebeği düşürürüz dedi. Hamile olduğuma bile sevinemedim. Hem çalışan biri hemde tez canlı biri olarak bu sabah işe geldikten sonra işyerimizin yakınında ki hastaneye gittim kan verdim sonuç 2 saat sonra çıkacağı için bekleyemedim kadın doğum doktoruna gittim. göbekten yapılan ultrasonda kesemizi gördük. Dış gebelik değilmiş çok şükür. Daha bebeşim için çok erken dedi 7 haftadan sonra gözüküyormuş şuanda 5 haftalık hamileyim. Daha çok yeni ama inanılmaz bir duygu Rabbim tüm isteyenlere en kısa sürede versin inşallah. Dualarınızı asla eksik etmeyin ümitsizliğede kapılmayın.

çok sevindim senin adına benimde 14 aydır olmuyor bebegim nedeni bile yok daha bulamadılar ya da hamilelerin duası kabul olurmuş dua et olur mu :)

canım allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin çok tebrik ederim canım

çok teşekkürler asla ümitsizliğe kapılmayın. Dualarım çocuk sahibi olmak isteyen herkesle ,

Hayırlı olsun çok sevinindm
Bizlere dua et olurmu 7 senedir burnumda evlat hasreti var ama kendi yok
Allah kucagına almayı nasip etsin bende daha yeni 25 yaşına girdim:85::85::85::85::85:

tebrik ederim papatse allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin
bende biri yarım kalan 5 tüp bebek denemesinden sonra adet olacağım gün öğrendim hamile olduğumu mucizem geldi çok şükür şimdi 6+5 günlük hamileyim ilk bhcg değerim 837 çıkmıştı değerim bayağı yüksekti 22.000 iken keseyi göremeyince çok endişelenmiştim geçen hafta 5+5 iken hem keseyi hem kalp atımını gördük şimdi istiyorum ki her gün gidip ultrasonda bebeğimi göreğim daha önce 3 gebelik kaybım olunca arada endişeleri oluyor ama bu sefer inanyorum bebeğim sağlıkla gelecek inşallah
allahım her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

Çok tesekkürler arkadaşlar, Ben daha bebeğimi göremedim sadece keseyi gördük oda c.tesi yoktu p.tesi olmuş ctesi kan değerim 2072 idi bugün 4023 Bende çok merak ediyorum inş. kalp sesini duymak görmek nasip olur :) Allah isteyen herkese nasip etsin. 2 senedir ne çektiğimi biliyorum hala hamile olduğuma inanamıyorum Ümitsizliğe kapılmayın herşeyin zamanı var Allah ol dedikten sonra herşey oluyor.

Çok mutlu oldum oldum sizin adınıza emin olun şu an bu yazıyı yüzümde kocaman bi tebessüm ile yazıyorum rabbim kucağınızda görmeyide nasip eder inşallah darısı isteyen herkese olsun...

ende bazı şeyler yaşadıktan sonra tesadüf eseri kontrolümde öğrendim. Aallah saan hyırlı doğumlar versin kuzum. inşallah bu önündeki 8 aylık dönemde hiçbir sorunun olmaz ve çatır çatır doğurursun :)

gözünüz aydın ,sağlıcakla doğurursunuz inşallah evladınızı.
ben de 2 bucuk senedır bu duyguyu tatmak ıstıyorum ,gündüz hayallerimde gece de rüyalarımda sürekli...

canım benim öncelikle Allah hayırlı etsin..

senin adına çok sevindim.bende 1.5 yıldır evliyim.13 aydırda bebeğimiz olmuyor.tam 30 kere doktora gitmişim.ve bu doktorların hepsi farklı doktorlar..ilk başta gittiğim doktorlar durumumu önemsemedi,hatta bazıları uğraşmak istemediği için azarlayıp gönderdi,bazıları yanlış tedavi uyguladı hormonlarımı iyice mahvettiler...

en sonunda bir prof.a gittim..bebek hayallerim orada son buldu artık..yumurtalıklarımın yapısı çok zayıfmış.yumurta üretmiyormuş,hormonların çok kötü dedi..lh hormonum çok yüksek bazen fsh bile yükseliyor..menapoza giriyorsun dediler..daha 25 yaşıma eylülün 14ünde girdim..

derdimi anlattığımda insanlar daha yaşın küçük olur olur deyip dinlemiyorlar bile..aylardır içime ata ata dert küpü oldum resmen..bunları diyenlerin ya çocukları var yada ilk ayda hemen hamile kalmış insanlar..

inan yoruldum artık ağlaya ağlaya göz pınarlarım kurudu artık..çalıştığım yerde her gün başka birilerinin hamileliğine sevinmekle yetiniyorum..son kez cesaretimi toplayıp ekimde bir kez daha doktora gideceğim..bakalım bu sefer ne diyecekler..

öncelikle tebrik ederim..aslında bazı şeyleri zamana bırakmak iyi oluyor. tabii bizler sabredemiyoruz. Allah bizim için ne zaman hayırlı olacağını daha iyi bilir. Allah sana hayırlı hamilelikler ve kolay doğumlar nasib etsin canım.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar elleriniz ve yüreğiniz dert görmesin inş. Asla ümitsizliğe kapılmayın ben bu noktayı normal yollardan hayal bile edemezdim. Hala daha korkuyorum . Bebişimi bir görsem kalp atışını duysam için rahat edecek. Herşey Allahtan Allahtan gelene razı oluyoruz. Ben istanbulda yaşıyorum. Bahariyede Akif beyin muayesine gidiyorum istanbulda yaşanlar varsa tavsiye ederim doktorumu çok ilgili bir doktor.

hayırlı olsun hayatım o kadar çabadan sonra olması ne kadar mutluluk verici değil mi vakti gelmiş demekki bebeğin daha fazla bekletmek ve yıpratmak istememiş anneciğini

Ne güzeeel bir haber..Çook sevindim gerçekten. Az kalmış, kısa zamanda bebişinin kalp atışlarınıda duyarsın sonrada sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Haberdar et bizleri gelişmelerden. Hep pozitif düşün buarada!

Bayanlar herbirinize ayrı ayrı teşekkürler, Dualarım isteyenlere Rabbim kısa zamanda nasip etsin. Biz dün doktorumuza gittik bebeşimi ve kalp atışlarını gördük :) Şükürler olsunnnnnnn. Yok Böyle Bir mutluluk,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…