Öncelikle şöyle başlamalı söze asla ümidinizi kesmeyin canı verecek olan Allah, Ben 25 yaşında 2.5 senedir evli biriyim. Evlendiğimin ilk gününden beri sürekli çocuk istedik. Ama olmadı tez canlıyımdır da biraz :) Doktora gittik rutin kontroller hormon testleri v.s derken guatr ve prolaktin olduğunu öğrendik kısa tedavilerle bunu kontrol altına aldık. Sonra zaman geçti yine gebelik gerçekleşmedi. Rahim filmi çektirdik herşey normal dediler tüpler açık rahim geriye doğru 1 kere aşılama denedik tutmadı.Bu arada 2 tane kistim mevcut bir çikolata kisti birde dermoid kist doktor değiştirdim. Doktorum herşey normal çikolata kistinin durumuna bakmak için Laproskopi yapalım dedi. Ameliyatı olduk ameliyattan çıktım 1 saat geçti doktorum yanıma gelerek tüpler felaket durumda birbirine çok yapışık bu durumda normal yollardan çocuğun olmaz seni tüp bebeğe yönlendiriyoruz dedi. Devletten tüp bebek raporum çıktı. Ben 1 defa özel bir klinikte tüp bebek denedim transfer aşamasına dahi gelemedim. 4 yumurtam oluştu 1 tanesi döllendi mikro ile , O da normal seyrinde gelişmedi. Transfer yapamadan tüp bebek olayıda yarım kaldı. Kendimizi maddi olarak toparlayayım dedik yılbaşından sonra tekrar deneriz. Bu ay adetim ilk defa gecikti. Öylesine bir test yaptım direk çift çizgiyi gördüm . Ama nasıl şok oldum anlatamam. Sonra nöbetçi doktora gittim kan testi için durumumu anlattım kan testi yaptık kanda 2072 çıktı. ama ne göbekten ne vajinal ultrasondan birşey gözükmedi dış gebelik olabilir dedi. P.tesi bekle testi yenile sonra tekrar bakalım bebek yoksa iğne vurup bebeği düşürürüz dedi. Hamile olduğuma bile sevinemedim. Hem çalışan biri hemde tez canlı biri olarak bu sabah işe geldikten sonra işyerimizin yakınında ki hastaneye gittim kan verdim sonuç 2 saat sonra çıkacağı için bekleyemedim kadın doğum doktoruna gittim. göbekten yapılan ultrasonda kesemizi gördük. Dış gebelik değilmiş çok şükür.
Daha bebeşim için çok erken dedi 7 haftadan sonra gözüküyormuş şuanda 5 haftalık hamileyim. Daha çok yeni ama inanılmaz bir duygu Rabbim tüm isteyenlere en kısa sürede versin inşallah. Dualarınızı asla eksik etmeyin ümitsizliğede kapılmayın.