Hoşgeldin Mercimek Tanem Dünyamıza!!!!

blackgirl37

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
316
190
44
O kadar çok uğraştım ki olsun diye ama olmadı uzun süre :umursamaz: ...Umudu kesip ne yapalım can sağlığı olsun dedimm mafoldumben ... Okulu kazandım bebiş yapmayalım zaten okuycam dedimm :hulya: ... Ama nasılsa bebiş olmuyo diye korunmadık ve mercimek tanem hiç beklenmedik anda geldi dünyamıza zemuszemus .... Adet olcam diye beklerken olmadı gitti mevsimsel değişiklik sandım kaydirigubbakcemile3 Meğerse mercimeğim yerleşmeye çalışıyomuş annesinin göbişine :sm_cool: Varolduğunu yeni öğrendim :CüvCüv: ...Hala inanmakta zorluk çekiyorum bide görsem, kalp atışlarını duysam :Saruboceq: Dileğim darısı olmayan ve tüm isteyenlerin başınaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

tebrik ederim canım.allah sağlıklı bir şekilde kucağınada almayı nasip eder inşallah.

hadi gozunuz aydın... hayırlısıyla saglıkla dünyaya gelsin inşallah küçüğünüz... cok cok tebrik ederim canım

tebrıkederım cnm allah saglıcakla kucagına almayıda nasıp eder ınsallah:Saruboceq:

İncitanemtuana

sağol canımmmmm opuyorumnanaktan Amin isteyen herkese inşallah en kısa zamanda verir rabbimmmmm :Saruboceq:

ne güzel inşallah kucağına alırsın bebeğini dileğim tüm isteyenlere rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguları
ilk kalp atışlarını duymak çok güzel bi duygu sonra onun içinde hareketlendiğini hissetmek daha güzel ben ilk oynadığında karnımı açıp saatlerce beklemiştim hadi bidaha oyna bidaha derdim her oynayışında karnımı açıp bekliyordum sonraları devamlı hareketli olyorlar
en güzelide doğumdan sonra kucağına veriyorlar hemen o dahada güzel bir duygu
öyle öyle gdidiyor işte ilk gülüşü yürümesi konuşması herşeyiyle bütünüyle çocuk sahibi olmak çok güzel
ne güzel bu duyguları tatmaya başlamışsınız darısı tüm isteyenlere

Amin Allahım isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq: Evet şimdiden çok heyecanlıyım kaydirigubbakcemile2 bide çok korkuyorum :1no2: rabbim kucağıma versin sağlıkla ve hayırlısıyla inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq: Tabi bebiş bekleyen herkesin de kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…