Hoşgeldin Kızım..

Oy kuzum benim sağlıklı sıhhatli buyutursun inşallah meleğini yavrum allah sana bol bol süt versin :) zaten doğumdan sonra artık bende Milka inek olucam :))) süt üretmekten başka görevim olmuycak :)))
ay öyle fena ki zaten emerken uyuyakalıyor :) uyuduğu an başlıyorum göğüslerle ilgilenmeye, yok kremi yok pedi yok masaj jeli yok süt arttırıcılar derken anaaam tekrar uyanıyo

ay öyle fena ki zaten emerken uyuyakalıyor :) uyuduğu an başlıyorum göğüslerle ilgilenmeye, yok kremi yok pedi yok masaj jeli yok süt arttırıcılar derken anaaam tekrar uyanıyo
Güzel şeyler ya . Kız ben daha doguramadim ya iyicenek ümidi kestim gezmeler felan gidiorum artık plan program yapıorum :)) hiç tık yok olan sancilarimda gitti :))

Güzel şeyler ya . Kız ben daha doguramadim ya iyicenek ümidi kestim gezmeler felan gidiorum artık plan program yapıorum :)) hiç tık yok olan sancilarimda gitti :))
benim gibi kontrole gidip doğurursun inşallah vallahi Allah yardımcın olsun canım benim, son günler geçmek bilmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…