Hoşgeldin Kızım..

Kusummmmm hayırlı olsun gözün aydın ha oldu ha olacak derken rabbim kucağına almayi nasip etti bak . Güzel günlerde büyüt bebişini canım benim . :*

Aaaay ağlattın beniiii Umarım sağlıkla sıhhatli öok mutlu bir ömrü olur canım :)

evet uzun bir süreç hem sabır hem heycan hem farklı farklı duygu geçişleriii sonundaaa Allahın verdiği en güzel hediyee Allahım adıyla yaşatsınnn uzun ömürler versin ikinizede

tek tek cevap veremedim canlar kusura kalmayın ne olur ama yazdıklarınızı okudukça daha da ağladım.. daha da mutlu oldum.. insanın baş edemeyeceği şey yokmuş.. o kadar korkuyordum ki.. hayatımda hiç yenidoğan bir bebeğe dokunmamışken, bana ihtiyacı olan bir bebeğe nasıl yetebilecektim? Şimdi daha 3.gecesi ve evimizde ilk gecemiz ama hepsini yapacak gücü veriyor Allah.. Her şeyin zorluğu var.. Ama bu sorumluluğu kabullenip devam etmek gerekiyor.. Acılar, sızılar olayın o kadar dışında ki.. Yalnızca tuvalete girdiğimde aklıma geliyor.. Oraya da bebişle girsem onu da unutacağım..
Allah daha da güzellerini, daha da mükemmellerini masum gülücükleri bekleyen annişlere versin.. Şimdilik sevgiyle kalın

Hayırlı olsun sırayla geldi melekleriniz sağlıkla yaşasın normal Doğum mu oldu canım

Canım yaaa, kokla kızını yerimize bol bol, maşallah o 4000 kiloluk ponçiğee :)

Canimmmm mm allah bagıslasin çok sevindim. Demek teker teker gelio bebisler . Hadi bakalım ben kaldım şimdi sıra bende :)

Sezeryandan sonra ağrıların nasıl? Hemen ayağa kalktın mı canım ?
Aynı gün zaten yürütüyorlar canım.. Kaç saat sonra bilmiyorum ama ilk kalkarken biraz acıyor. Ben abartıp 3-4 kere yürüdüm. Birazcık kişiyle ilgili sanırım.. İlk çişimiz ve ilk kakamız önemliymiş.. İlk çişi alıyorlar zaten.. İlk kakanın yapılmasını da hemşireler sürekli soruyor.. Şuan oturup kalkarken sızılarım var, yok değil. Tuvalete oturması zor olabiliyor.. Ama bebeğimle ilgilenemiyor da değilim.. ilk günden beri çoğu şeyini yapabiliyorum.. Birazcık yine kişiyle ilgili sanırım bu durumda.. Bugün bütün gün ben yaptım her şeyini :)

Maşallah canım

Beklemedeim yavrum pazartesi randevum var bakalım ne dicek sen napysn alıştınmi bebise bakalm nsl bi duydu bebisin rahat mi
Anladım canım inşallah hayırlısıyla kavuşursun kuzuna.. Vallahi garip bir duygu.. Alıştık birbirimize şuanlık bir sıkıntımız yok.. Sadece iri doğduğu için doyuramıyoruz bir türlü, sürekli beslemek gerekiyor.. ona enerji harcadıkça ben de fazla yemek zorunda kalıyorum sık sık emmek istiyor.. yetmeyince mama takviyesi önerdi doktor.. onun dışında bir de sarılık değeri 12 çıktı.. Sınır 17 imiş galiba.. yarın tekrar kontrolü var inşallah bir şeyi yoktur ve kilo vermek yerine kilo almıştır

Oy kuzum benim sağlıklı sıhhatli buyutursun inşallah meleğini yavrum allah sana bol bol süt versin :) zaten doğumdan sonra artık bende Milka inek olucam :))) süt üretmekten başka görevim olmuycak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…