Hoşgeldin Doruk Urasım

gelartik

yakışıklı oğlum uras'ım
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
1.080
1
66
İstanbul
Hep gel artık dedim çok şükür 7 ay bekledim sonra geldin çok bekletmedin ve 9 ay hiç üzmedin anneciğini.Beklenen doğum tarıhı 18 ekımdı 2 gun karın agrısı ile hiç uyumadım sabah eşimi bekledim ve doktora gittik doktorumuz içerde oksijen azaldı riske atamayız yatısını yapalım suni sancı ile doğumunu gercekleştirelim dedi aptal gibi olmuştum şaşkındım cunku tam 1 haftamız daha vardı ben doktora akşama gelsek olur mu diye saçma bir cümle kurdum :) neyse akşam 6 da yatışım yapıldı catal muaeyenesi yapıldı tık yok rahim yumusasın dıye ılaç verdıler saat aksam 10 da sunıyı verdiler 12 ye kdr 2 cm açıldı hıc bısey hıssetmedım korıdorda dolanırken doktora yakalandım hopp dedi gel bakalım doğumhaneye gıttık suyumu patlattı gece 2 ye kdr acılma 4 cm oldu peşine epidurali yaptılar sabah 5e kdr gayet rahattım ara ara gelen sancılar hariç saat 5 te acılma tamamlandı bu sefer ıkın cocugu aşağa ıt dediler ıkınıyom ıkınıyom yapamıyorum sabah 8.45 e kdr ındıremedım asaga aldılar dogumhaneye ebe 3 kere karnımdan bastırdı olmadı tamam dedim olmayacak yapamayacağım bişey olacak bebeğime sonra diğer doktorum geldi ebe ile beraber oda bastırdı ve 2.ci bastırmada mosmor bir melek cıktı herkeste bır kosusturmaca basladı oğlum ağlıyo karşımda mosmor ben ağlıyorum çatalda koklayamadım bile meğer kordon dolanmış boynuna nefes problemi vardı 9.15 te doğdu bebegım odaya gittik ve aldılar hemen küveze 1 saat küvezde kaldı oğlusum akşam üstü çıktık hastaneden 2 gun ememedi tutamadı sonra sarılık oldu bebegım hooooooppppppp tekrar küveze cok şükür onuda atlattık sımdı 15 gunluk olduk butun acılar unutuldu ona her baktıgımda ıyıkı doğurmusum senı dıyorum allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

yuh karninami bastirdilar bu ne yyaaaaa otursalardi bari ben cok zor dogum yaptim bebegimin kalbi duzensizdi karnimda dogum aninda bazen 20 lere indi karnimda aletim bebegim cikana kadar vardi zaten kasilmalarimi makinadan gorup ikin dediler kesmedilerde alttan bir dis dikisim var oda bebegin kafasi buyuk oldugu icin zaten iriydi ha bide 37 haftam doldugunda doguma alindim bebek iri oldugu icin 3 750 di beklersek 4 u ceccek cok zor dogum olcak demisti gene zor oldu ama oyle karnimi ellemediler korktum valla trde dogum yapmaya ben gercekten allah sabir versin acilman nekadar oldu nekadarda dogumu baslattilar benim 10 cm olunca baslattilar bide suyumu 6 cm de patlatilar sancin gelince ikin abartmadan dediler

hepiniz sağolun kızlar cumlemızın evladı analı babalı buyusun ınsallah cnm benım 10 cm olunca baslattılar suyumuda 2 cm acılma varken patlattılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…