hoş kokan odunsu bayan kokuları?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
hoş kokan odunsu bayan kokuları? fikir verirsenız sevinirim arkadaşlar.a.s.

gloria odunsu,(favorim) bayanssulusmile
sensi odunsu-oriantal, (favorim) bayanssulusmile
pour femme odunsu,
thurt odunsu,
attarction odunsu-çiçeksi,
alien odunsu-oriantal,
amour odunsu-çiçeksi, (favorim) bayanssulusmile
NR for her odunsu-çiçeksi
:kedi:

odunsu kokular çok etkileyici oluyor ben en çok bu ailenin kokularını seviyorum ne çiçek ne meyve kokuları bana farklı ve etkileici gelmiyor kızlar sizde deneyim odunsu kokuları mutlaka memnun kalacaksınız.boshayallersmile

armani white odunsu oriantal bir parfümmüş var mı deneyen memnun kalan?:1closedeyes:

armani white odunsu oriantal bir parfümmüş var mı deneyen memnun kalan?:1closedeyes:

İlk çıktığında istisnasız herrrrkez bunu kullanıyordu. Sokağa çık havayı kokla o kadar...
Güzel bir koku ama artık çok sıradan benim için, hafif biraz da ofis kokusu gibi geliyor çalışırken kullanılabilecek birşey sanki...

calvin klein truth kullanıorum evet odunsu ama birazda sanki zambak esintileri var gibi boshayallersmile hımm ben geçen avonda bi koku buldum 60 mod du ismi sanırım bayıldım ona tavsiye derm ben alcam valla..

Jean Paul Gaulier Classique önerebilirim çok güzel bir parfüm bana göre ama değişik bir koku yani 100% odunsu diyemem ama içinde sandalağacı notaları var, bu nedenle hoşuna gidebilir diye düşünüyorum...

Bir de benim çok sevdiğim (ama her tene yakışmıyor) Lolita Lempicka...bu parfümde yabancı sitelerde odunsu koku olarak tanımlanmış...

samsara
bos intense
burbery beat
attraction
armani mania
armani diamonds
Black XS
DNKY cashmire musk
bunlarda odunsu notaların ağırlıkta olduğu kokular kızlar..
joop fem

odunsu kokuların en kötü yeni oriantal kokulara göre daha az kalıcı olmaları onun dışında çok süper kokular bunlar.

ya kızlar bende odunsu kokuları seviyorum çok kalıcı olmasalarda ama bunların hepsini nasıl denicem çok karışıcak birbirinekafamçokkarıştı

bvlgari omnia odunsu baharatlı hastasıyım kokusu cok guzel bunun
burberry touch odunsu ciceksi yıllardır kullandım bayılırım kokusuna
guerlain samsara odunsu oryantal bu da cok hos bi koku

"one million"öneririm erkek kokusu ama ben kullanıyorum tek geçerim odunsu kokular içinde.....lady million da bayan versiyonu ama çok begenmedim. bazı sitelerde orjinali 139 liraya kadar var.kesinlikle bir kez kullanın vazgeçemeyeceksiniz zaten. ayrıca xs black de çok çekici ve çok saf bir temzilik kokusu yayıyor etrafa....:128:

kızlar chanel no 5 aldım bugün ben begendim tabi baya bir süre geçtikten sonra tende kalan kokusunu eve geldm ablam sıktı direk hacı kokusu gbi koktu bu ne dedi degiştirsem mi? kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…