hoş geldin oğlum..

nacize

Babasının kızı)
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
183
5
296
minik bebeğim 10 günlük..
sezeyenle dünyaya geldi 9 ay bitti nede çabuk geçti bu sıcaklara rağmen korkularım endişelerim bitti..
erdem hastanesinde doğum yaptım çokta memnun kaldım korktuğum kadar olmadı belkde çok dua edenim oldu ondandır..
allah şükür bakıyorumda rabbim ne güzel bir emanet ne güzel bir hediye yollamış bana allah herkese nasip etsin şimdi kalbim onunla birlikte atıyor günleri dahi unuttum..
annelik..
daha 10 gün ama sadece söyleyebileceğim yaşanmadan anlaşılmaz..
a.s.

Allah herkesin evladını bağışlasın benimde oğlum 17 günlük oldu herşey çok güzel gidiyo allaha şükür öyle çok alıştık ki ona sanki yıllardır hayatımızdaydı

Allah herkesin evladını bağışlasın benimde oğlum 17 günlük oldu herşey çok güzel gidiyo allaha şükür öyle çok alıştık ki ona sanki yıllardır hayatımızdaydı

amin katılıyorum bende öyle diyorum sanki yıllardır evimde hayatımda çümnkü yabncı bir bağ yok anadan babadan kardeşten bile yakın can misali..

Allah analı babalı büyütsün... sağlıklı ve mutlu olur inşallah

AMİN.. ALLAH HERKESE NASİP ETSİN.. mubarek ay hurmetine..

Allah hepimize tattırsın bu güzel duyguyu ve sizi hiç ayırmasınn...

gözünüz aydın olsun :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin vatana millete hayırlı bir evlat olsun ihşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…