Allah evladınızı hayırlı ve sağlıklı olarak kucağınıza almayi nasip etsin inşallah
Saglikla alin kucaginiza bebisinizi:)cok keyifli donemler sizi bekliyor:)benim kizim 7yasinda ikinci icin insAllah size yetisiriz 15inde bellii olur:)
Yok maalesef ilk gebeligimi kaybettim şimdi 2.için adayligimi koymaya çalışıyorumçok teşekkür ederim Amin inş :) sizin var mı cocuğunuz :)
Yok maalesef ilk gebeligimi kaybettim şimdi 2.için adayligimi koymaya çalışıyorum
Amin insallah canım Sağol Rabbim sana da evladını hayırlisiyla kucağına almayi nasip etsin
1.5 senelik evliyim canım sen? Hayır yok daha yeni yeni istemeye başladık bakalım ilk ayımız ilk aydan hamile kalmayi pek beklemiyorum zaten de hayırlısı olsun
Amin inşallah evet öyle hiç düşünmemek lazım düşünüp kafaya takınca olmuyor kolay kolay cevremden duyuyorum da Allah isteyen kimsenin kucağıni boş birakmasin
Canm benim Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin..Kızlar kendi hamileliğim ile birlikte giderek her hafta neler yaşadığımızı kısa kısa yazıcam çok okuyan ve araştıran rahatsız bir insan olduğum için bu sihirli dünyayı sizinlede paylaşmak istiyorum :)
5. Hafta
Anne: Rahminiz büyüye büyüye mesanenize kadar ulaştı. Bu sebeple ani tuvalete gitme ihtiyacınız artabilir. Buna karşın daha çok süt ve su içmelisiniz. Ama endişelenmeyin, bu sıkıntınız uzun sürmeyecek. Hamile kadınların yarısı seks ile daha az ilgilenmeye başlasalar da, çoğu kadın hamileyken kendini daha seksi hisseder. Bunun nedeni de vajinal bölgedeki kan akışının artmasıdır.
Bebek: Gelişen bebeğiniz hala daha çok küçük. Bedeni yaklaşık 0.36mm - 1mm uzunluğunda ancak yüzü şeklini almaya başlıyor. Gözleri ve burun delikleri ultrasonda görülebilir.
Canm benim Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin..
Bende 10 haftalik hamileyim :)
Kalp atisini daha duyamadm malesef.. en som gittgmizde kalp atislarini gösterdi dr ama dinliyemedik.. bidaki terminde ins :))Çok sevindim kuzum Rabbim kucağımıza Almayı da nasip etsin inş :) sen ne güzel kalp atışlarını da duyuyorsundur ben biraz daha beklicem bakalım :)
Kalp atisini daha duyamadm malesef.. en som gittgmizde kalp atislarini gösterdi dr ama dinliyemedik.. bidaki terminde ins :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?