• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALYALAL

kun fe yekûn..
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
344
454
23
34
Kızlar Ekim ayı uğurlu gelenler ve Kasım Aralık ayından umutlu olanlar hadi birbirimize Umut ve Moral olalım :KK9::KK46::KK68::anneadayı: İlk kez anne olacak biri olarak bilgilerimizi paylaşalım :)

Merhaba arkadaşlar :) bu benim ilk topiğim :) bu topikte anne ve bebeğe dair her şeyi paylaşalım birbirimize bilgilerimizi aktaralım sorunlarımıza çözüm bulalım istiyorum. size ilk tavsiyem ekte ki kitap olacak benim gibi ilk kez anne olacaklara çok faydalı olacağını düşünüyorum. bende yeni aldım bakalım okudukça sizinle de paylaşacağım şeyler olur herhalde :) sevgiyle kalın :anneadayı:

Eklentiler

• 0000000230447-1.jpg
    0000000230447-1.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 54
Allah evladınızı hayırlı ve sağlıklı olarak kucağınıza almayi nasip etsin inşallah

Saglikla alin kucaginiza bebisinizi:)cok keyifli donemler sizi bekliyor:)benim kizim 7yasinda ikinci icin insAllah size yetisiriz 15inde bellii olur:)

Saglikla alin kucaginiza bebisinizi:)cok keyifli donemler sizi bekliyor:)benim kizim 7yasinda ikinci icin insAllah size yetisiriz 15inde bellii olur:)

Amin İnş çok teşekkür ederim. sizinde güzel haberlerinizi bekliyorumm :)))

Amin insallah canım Sağol Rabbim sana da evladını hayırlisiyla kucağına almayi nasip etsin

1.5 senelik evliyim canım sen? Hayır yok daha yeni yeni istemeye başladık bakalım ilk ayımız ilk aydan hamile kalmayi pek beklemiyorum zaten de hayırlısı olsun :işsiz:

1.5 senelik evliyim canım sen? Hayır yok daha yeni yeni istemeye başladık bakalım ilk ayımız ilk aydan hamile kalmayi pek beklemiyorum zaten de hayırlısı olsun :işsiz:

çok doğru bir tespit :) maalesef ben ilk aylardan kalırım diye düşündüğüm için çok yıkılmıştım. 3 senelik evliyim bende canım yaklaşık 9 aydır istiyorduk bizde. rabbim nasip etti çok şükür. darısı başına inş :) moralini hep yüksek tut et büyük etken gerçekten buymuş.

Amin inşallah evet öyle hiç düşünmemek lazım düşünüp kafaya takınca olmuyor kolay kolay cevremden duyuyorum da Allah isteyen kimsenin kucağıni boş birakmasin:KK16:

Kızlar kendi hamileliğim ile birlikte giderek her hafta neler yaşadığımızı kısa kısa yazıcam çok okuyan ve araştıran rahatsız bir insan olduğum için bu sihirli dünyayı sizinlede paylaşmak istiyorum :)

5. Hafta

Anne:
Rahminiz büyüye büyüye mesanenize kadar ulaştı. Bu sebeple ani tuvalete gitme ihtiyacınız artabilir. Buna karşın daha çok süt ve su içmelisiniz. Ama endişelenmeyin, bu sıkıntınız uzun sürmeyecek. Hamile kadınların yarısı seks ile daha az ilgilenmeye başlasalar da, çoğu kadın hamileyken kendini daha seksi hisseder. Bunun nedeni de vajinal bölgedeki kan akışının artmasıdır.

Bebek: Gelişen bebeğiniz hala daha çok küçük. Bedeni yaklaşık 0.36mm - 1mm uzunluğunda ancak yüzü şeklini almaya başlıyor. Gözleri ve burun delikleri ultrasonda görülebilir.

Kızlar kendi hamileliğim ile birlikte giderek her hafta neler yaşadığımızı kısa kısa yazıcam çok okuyan ve araştıran rahatsız bir insan olduğum için bu sihirli dünyayı sizinlede paylaşmak istiyorum :)

5. Hafta

Anne:
Rahminiz büyüye büyüye mesanenize kadar ulaştı. Bu sebeple ani tuvalete gitme ihtiyacınız artabilir. Buna karşın daha çok süt ve su içmelisiniz. Ama endişelenmeyin, bu sıkıntınız uzun sürmeyecek. Hamile kadınların yarısı seks ile daha az ilgilenmeye başlasalar da, çoğu kadın hamileyken kendini daha seksi hisseder. Bunun nedeni de vajinal bölgedeki kan akışının artmasıdır.

Bebek: Gelişen bebeğiniz hala daha çok küçük. Bedeni yaklaşık 0.36mm - 1mm uzunluğunda ancak yüzü şeklini almaya başlıyor. Gözleri ve burun delikleri ultrasonda görülebilir.
Canm benim Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin..
Bende 10 haftalik hamileyim :)

Canm benim Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin..
Bende 10 haftalik hamileyim :)

Çok sevindim kuzum Rabbim kucağımıza Almayı da nasip etsin inş :) sen ne güzel kalp atışlarını da duyuyorsundur ben biraz daha beklicem bakalım :)

Çok sevindim kuzum Rabbim kucağımıza Almayı da nasip etsin inş :) sen ne güzel kalp atışlarını da duyuyorsundur ben biraz daha beklicem bakalım :)
Kalp atisini daha duyamadm malesef.. en som gittgmizde kalp atislarini gösterdi dr ama dinliyemedik.. bidaki terminde ins :))

Back