• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hoş bi sarı saç istiyorum

sudilem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
9
0
86
Rize
tavsiyelerinizi bekliyorum hangi marka hangi numara????
bu arada sacımda suan küllü sarı var 9/1 kolestonun tşkler.

:roflol:canım başlığı yanlış yere açmışsın yanlışlıkla oldu kesin

ewet yeni kullanıcıyım o kadar olucak :kızgın: ...................................................................................................................

olsun yanlış yer yinede fikir verelim alex avienin boyasından çok memnunum ben bu markanın her rengi güzel.

benim sarımdanmı istiyorsun arkadaşım????bende sarışınnım hoş bir sarı saça sahibim

sarışın olduğumuz belli,hepimiz cvp yazıyoruz...sırnaşık şey
benimde saçlarım sarı..ama boyayı tavsiye etmiyorum sana arkadaşım..ben kendi rengim üzerine yıllardır platin sarısı röfle yaptırıyorum..öneririm..
şakkıdı

bence boya yerine röfle dene bir kaç röfleden sonra sacların istediğin renği yakalayabilirsin ve daha uzun ömürlü olur

olur cnm coookkkkkk ıyıı olur hemmdeee bakalım karar verelıma.s.

fil dişi sarı tonlarımı????
bende röfle var onun üstüne küllü sarı var ben canlı bi sarı istiyorum loreal in hollywood sarısı var onu kullansam ???

imagephpde1.jpg

x1pmvt0i80jtgq86eqvv0ibee5.jpg

avrillavigneblend021kb5.jpg

avrillavigneblend011tc0.jpg

bunlar nasıl canım...
ya bu kız saçlarını daha açık sarı yaptığında postiş kullanmıştr değil mi zaten 3.resimde saçlar daha hacimsiz 4.de daha hacimli bunda bi iş var:D

cnm hakketen benm ıstedgım bı sarı bu fıl dısımı oluo sarılar konusnda bşi bılmıomtatlicadiarzu benm saclarımda hemen hemen aynı uzlukta avrılla son resimı daha cok begendım yalnız rofle oldugu zman saclarım bole durmaya bılır bnm saclarım orta kumral yanı sık atıldgında bu renge ulasılırmı kıCADIARZU

imagephpde1.jpg

x1pmvt0i80jtgq86eqvv0ibee5.jpg

avrillavigneblend021kb5.jpg

avrillavigneblend011tc0.jpg

bunlar nasıl canım...
ya bu kız saçlarını daha açık sarı yaptığında postiş kullanmıştr değil mi zaten 3.resimde saçlar daha hacimsiz 4.de daha hacimli bunda bi iş var:D

bu saç rengi tam olarak ne renk?Birde başlığı açan arkadaş röflenin üzer
ine küllü sarı yaptım demiş benimde röfleliydi ve saçlarımı açtım....küllü sarı yapsam nasıl durur?yoksa hoolowd sarımı?

cnm son koydugun renkte cok guselmıs avrılın son fotodakı rengıyle aynımı acaba ben pek kestıremedım fark varmıCADIARZU

bu nasıl?
annemde bu açık falan dio:) ne renk yapıcakmışım sarı dioruz,siyaha yakın istiyo heralde Allahım yaa..
bu koyduğum resimde tek renk yok dimi,sık röfle ile mi oluo böyle.

Back