eşim01.01.1975adana benim 13.01.1977 denizli yükselenim terazi eşimin yükseleni akrep yorumunuzu bekliyorum teşekkür ederim
Merhaba benimki 03.08.1978
Sözlümünki 20.08.1970
emeğine sağlık teşekkür ederim fattocum 17 tanae yorum 12 tanesi olumlu yani herşey yolunda öyle mi? birde en iyi anlaşabileciğimiz karşı cins burçlarıda söyler misin* benimki 13.01.1977 denizli eşimin 01.01.1975 adana
merhaba.
benim 20.11.1987
sevgilimin 28.09.1986
simsiden tesekkür ederim...
-135 Kare Günes - Neptün
Olumsuz durum: Büyük olasilikla, bu iliskide Günes aci çekecektir. Neptün karsisindakini aldatacak, yalanlar söyleyecek ve sadece hayal dünyasinda var olan bir gelecek vaadedecektir. Ancak iliski bu hayalleri gerçeklestirecek kadar uzun sürmeyecektir. -neptun sensin-
109 Birleşme Venüs - Uranüs
Olumlu durum: Birliktelikleri ve asklari çok kuvvetli olur. Entellektüel düzeyde analstiklari söylenemezse de duygusal, farkli ve romantik bir iliskileri vardir.
-87 Zıt açı Merkür - Jüpiter
Olumsuz durum: Ideal bir çift degilleri. Her zaman ayni fikirleri paylasmazlar, begenileri farklidir ve bu anlayis kitligi tartismalara ve gerginliklere yol açar.
87 Birleşme Satürn - Uranüs
Olumlu durum: Iyi bir çift. Yaraticilik ve farkliligi, sagduyu ve düsüncelilik ile birlestirirler. Birlikte harika seyler yaparlar.
-82 Kare Mars - Mars
Olumsuz durum: Eger birlikte bir yasanti kurabilirlerse bu hayat sinir ve karsitlik dolu olacaktir.
78 Sextil Merkür - Venüs
Olumlu durum: Uyumlu bir çift, birbirleriyle konusmayi severler, entellektüel uyum içindedirler, begenileri benzerdir, duygularini birbirleri ile paylasmayi severler.
71 Birleşme Merkür - Plüton
Olumlu durum: Mutlu bir birliktelik.
59 Birleşme Venüs - Plüton
Olumlu durum: Çok tutkulu bir iliskidir. Uzun sürmez ama gelecegi düsünmeden tecrübe edilmesi gerekli ve keyifli olan bir iliskidir.
55 Sextil Merkür - Satürn
Olumlu durum: Eger Merkür esinde annesini ya da babasini ariyorsa bu iliski yolunda gidecektir. Satürn entellektüel düzeyde ve genel olarak çok verici olacaktir. satrun sensin-
45 Üçgen Jüpiter - Uranüs
Olumlu durum: Bu iliski uyumlu olabilir çünkü bu iki kisi birbirlerine saygi duyar. Her ikisi de bagimsizliklarina, fikir ve hareket özgürlüklerine düskündürler.
cok tesekkür ederim ama aklim biraz karisti yani iliskimiz olumlumu olumsuzmu anlayamadim
fattocum birde arkadaşım için bakarmısın*bayan 01.04.1978 mersin 19.30-20.00 arası eşi 22.07.1972 adana gece 03-05 arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?