Hormonlarım :(

SekerAnnee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
1.987
2.655
133
selam hanımlar tavsiyelerinize uydum doktora gittim, hormon testi yaptırdım daha doktora göstermedim ama , TSH, prolaktin, dhea hormonlarım normalden yüksek çıktı :(( sizce Ümit var mı bebeğim olur mu?
 
yok mu bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşalr???
Balım değerlerin kaç ? Üzülme lütfen. Senin yüksek dediğin değerlerin ilaçla düzeltilebilcek değerler. Hiç merak etme canım. Strese girdikçe hormonların daha da yükselir sakin ol. Doktorun muhtemelen ilaç verir onları akşatma kısa sürede düşer değerlerin ve bebişin senle olur inşallahh..
 
Canim gecmis olsun.benimde prolaktin degerim hep yuksekti..bende klomen ve catlama ignesiyle hamile kaldim..suam kizim 2,5 yasinda..simdide yine prolaktin degerim yuksektir..canim insallah en kisa zamanda hamile kalirsin.
Amin inşllh teşekkür ederim)
 
Back