Gebeliğe Hazırlık Hormonlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nagihannnnnnnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
102
16
98
32
Arkadaşlar bir bilgisi olan lütfen yardımcı olsun ... aşılama düşünüyorduk 5 aydır deniyorduk nasip olmadı bu ay boyu sayısı idealdi ama ostrajen E2 çok düşük çıktı doktor 180 en az 100 dedi tam orta yumurtlama donemi 30 çıktı iğneyle 45 oldu şuan yine kan verdim 20 ostrajen hormonu nasıl artar böyle olup aşılama olan oldumu tutmaz kötü kalitesiz yumurta diye yapmadı doktor. Prolaktin 95 çok yüksek E2 20 çok düşük bı yardımcı olun testi atıyorum pdf

Eklentiler

• IMG-20200917-WA0000.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 53
Bunun için önce prolaktini düşürmeniz gerek o baskılar yumurtlamayı dostinex diye bir ilaç var doktorun onu verir muhtemelen

Prolaktin düşsün anında kalırsın benım de e2 yuksek ti prolaktin yıksekti hapı bitirmeden kaldım dostinex içerken kalırsın prolaktin den Baska sorun yok gibi gozukuyor.

Dostinex bir ay kullan hemen düşer ve o ay kalırsın zaten canım. Ama endokrinoloji bölümüne git mutlaka . Panik yapacak bir şey yok benim 110 çıkmıştı sadece mr isteyebilir benden istemişti.

E2 yükseltmek için bildiğiniz bir ilaç doğal ürün varmı dostinex kullanacağım kesinleşti
Bitki caylarini araştır canım. Benim prolaktin 110 dan 50 ye düşmüştü testere dişli aslan pençesi içerek. Saraçoğlunu takip et faydası oluyor

Adetin kaçıncı günü içmeye başlamak lazım ve kaç. gnü süreyle

tşk.
Ben öyle kafama göre hemen başladım canım testere dişli içerken beklemek istemedim. Yan etki de hissetmedim. Araştır güzelce ve bir ay sonra tahlil yaptır diğer hormonları olumsuz etkilemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…