Hormonal sorunlardan da dolayı gittikçe fazlalaşan kıllarımdan nasıl kurtulabilirim?

lwibita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2020
56
12
24
uzun zamandır pco sahibiyim ve hormonel düzenim anlarsınız ki ciddi ciddi dengesiz. sırt, omuz, bel, dekolte bölgesi, göğüs(arası ve yanları falan da dahil), tüm göbeğim, popom falan bu durumdan ötürü siyah sık ince kıllarla kaplı. son 4 yıldır falan çok kötü bir durumdayım. vucuduma asla güvenim kalmadı. hal böylr olunca unutmak için daha çok yemek yemeye başladım. bunlardan nasıl kurtulabilirim iğneli epilasyon istiyorum lakin çoğu kişi iğneli epilasyonu bu kadar geniş bölgelere önermediğini söylüyor. lazerin de bu zamana kadar pek faydasını popoma ve genitalime pek görmedim. ne yapmalıyım vereceğiniz her öneriye açığım

Merhabalar bende seninle aynı durumdayım bide 2 cocugum var ve hamilelikte onca ilac derken olanlar hayli artti philips lumea lazer cihazı aldım fakat sarı tuyler dahi siyaha döndürdu çok fazla agdi şimdi profesyonel igneli epilasyon aldım 4 aydır sürekli kullanıyorum bacaklarım da 2 tam tur yaptım ve inanılmaz derecede azaldı ve tuy şeklinde çıkıyor genital üst kısım biraz daha dirençli ama orada da eskiye nazaran yüzde 40 azaldı kalanlar inceldi göbek cizgisi ve meme başı tek seans yaptım meme başındakiler hala çıkmadı göbek de kabuklar geç dökülüyor tam bişey söyleyemem ama şiddetle tavsiye ediyorum evde igneli epilasyon sayfasında yorumlarımı okuyabilirsin şuan pandemi nedeniyle zaten duzenli bi tedavi klinikte göremezsin en azından elinin ulaştığı yerleri kendin bitirebilirsiniz ben çok memnunum tamamen bitince makinayi satıp popo ve genital alt bölgeye gitmeyı düşünüyorum.. şuana kadar bi kliniğe gitseydim harcadığım para makina nin parasını geçerdi.. makina almayı düşünürsen kullanımı konusunda yardımcı olabilirim

bu yıl değil de diğer yıl bir merkezde düzenli olarak bu bölgelerime başlasam o zamana kadar da kilo verip hormonlarımı düzenlesem diye düşünmedim değil mesajınızı okuduğumda. sizce dekolte dediğimiz göğüs ve boyun arasında kalan göğüs kafesinin üstündeki bölgeye de var mı benim buradaki tüylerim ayva tüylerindem az daha ince ama yakınlaşınca ciddi belli oluyor. diğer bahsettiğim bölgeler için de gitsem düzenli başlasam bitirebilir miyim? bir de kullandığınız makinenin linkini alabilirsem çok sevinirim

Evet bende de mevcut malesef ki ben sarışın olduğum için o bölgeler karşıdan pek belli olmuyor ama oralarda kil gozenekleri ve sarı ne tuy ne kil yani boyu uzun ince ve sarı tuyler var onları henüz hic ellemedim benim önceliğim göbek meme başı genital üst bacak yani siyah olmuş killari temizlemek ve makinayi ikinci el 3 sistemli alabilirsin pandemi den dolayı iflas edip kapatan ve makinasi ni satan çok ben sıfır aldığıma pişman oldum ikinci el bi sitede 1300 liraya üstelik 5 ay garantisi kalmış bi cihaz vardı ben 2500 aldım.. ama olsun iyiki almışım komple tek bacağıma 4 saat sürdü 1 seans sen düşün yani kliniğe gitsem kim bilir ne kadar çıkacaktı masraf baktım kil kafasıni çıkarmış hemen yapıyorum inşallah elimin yettiği yerleri ben kendim bitireyim daha sonra makinayi satar kalan yerlere giderim üstelik hiç zorluğu yok belki kendimi bitirince sertifikasını alır yakın çevreme bile yaparım

dediğiniz sayfayı bulamadım.Cihazı nerden aldınız güzellik merkezleirnde kullanılan iğnel epilasyonun aynısı mı

Burada bildiklerimizi De paylaştık ben cihazı ikinci el olarak bı uzmandan aldım pandemi nedeniyle kapatıyordu 1000 TL 3 sistem epigold yanında 10 tane de iğne verdi ve bana genelde hangi ayarda yaptıklarını falan anlattı ben çok memnunum ve gerçekten yapılamayacak bişey kesinlikle değil zaten şuan piyasada yapanlar genellikle makina alıp 15 gün eğitimden geçip önce yakın çevre başlayıp yapanlar bende yapıyorum şuan eşime gorumceme eğitim için gidip te belgemi aldıktan sonra neden başkasına yapmayayım elim gayet hızlandı ama ben şuan için maddiyata dökmek istemiyorum kendim eşim ve gorumceme yapsam yeter

Dikiş makinesi gibi ayağınızı bı aparata basıp mi elektrik veriyorsunuz benim gittim yerde öyle yapılıyorda tek başıma hem basıp hem iğneyi tutmak zor geldi kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum internete araştırdım ama kuanimiyla ilgili pek birşey bulamadım dediğiniz gibi yapılabilir birşeyse almak isterim

Evet zaten otomatik olarak kaç kere akım verileceği yani time akımın kaç saniye açık kalacağıni ayarliyorsunuz ben genelde 1 olarak ayarladım bir kere akım veriyor ve ışık yanıp sönüyor ayağın pedela basılı bile olsa akımı kesiyor sonra iğneyi çekip kılı aliyorsunuz işlem yapılan kıl zaten kılıfıyla birlikte çok rahat geliyor eğer timeyi ayarlamassan ayağın pedalda basılı olduğu sürece akım vermeye devam ediyor

Ben kıldan çok çekmiş biri olarak ve bu konuda çok para harcamış biri olarak diğer forumlara da yazdım eğer ki kendine alıp uygulamak istiyorsan ve yapabilirmiyim diye tereddutteysen ben Bursa'da oturuyorum gelip makinayı görüp deneyebilirsin gerçekten elin yatkinsa tavsiye ederim ama unutma ki gerçekten sabır istiyor yani bı kere yaptım bitecek değil her ay ağda yapar gibi bıkmadan yapmak gerekiyor ve gerçekten uzun sürüyor ama nihayetinde yaptıkça biteceğini biliyorsun ve açısına katlaniyorsun

Çok isterdim ama İstanbul'da oturuyorum teşekkür ederim yinede Sabır ederim çünkü o kadar çekiyorum ki artık psikolojinin bozulduğunu fark ediyorum toplu yerlere girmek bile istemiyorum.İlac içtim hormonlarim için daha kotu yaptı. Lazer başlasam sonuç alamam diye korkuyorum

Anlıyorum seni ben de çok kıl yoktu göbek bölgemde sarı tuyler yoğundu 18 yaşında evlendim ve utandigim için aldırdım derken kalınlaşma ve uzama oldu tabi doğumlarda kullanılan hormonlarla artık komple ağda yapmaya başladım ev tipi lazer aldım evet kullandığım sürece çok güzel dökülme oldu 6 ay kullandım ve makina bozuldu servis tamir imkanı bu tip makinalarda olmadığını parası ile yeni bı makina gönderelim dedi zaten 3 bine almıştım benden 2 bin daha istediler e buda bozulursa dedim gene aynı şey olacak istemedim ve bı kaç ay sonra o uyuyan tüylerim bir uyandı aman Allahım... Sonra lazer merkezinden 8 seans lazer tedavisi gördüm ama hiç bı etkisini görmedim lazerlerden dolayı artan kıllarim için igneliye göbek çizgisi ve bikini için 4 seans gittim çok maliyetli oldu ve bu 4 seansta incelme dışında bı etki göremedim pandemi de girince makinayı kendim almaya karar verdim ve Mart'tan bu yana her çıkana uyguluyorum şuan öyle mutluyum ki bu zamana kadar boşuna vakit ve para kaybı çekmişim elimin ulaştığı her yere uyguluyorum her hafta düzenli olarak 3 saat bana bacaklar bikini göbek ayak parmaklarim için yetiyor önceleri bu süre daha uzundu tabi saatlerce uğraşıyordum ama şuan hem elim hızlandı hem tüylerim çok çok Cook azaldı ama dediğim gibi sıfır bı makinaya gerek yok temiz bı makina iş görür yani elimdeki makinaya sadece 1000 TL verdim kendim eşim görümcem yararlanıyoruz

Sizin adınıza çok sevindim benim çok hassas bı cildim var.Yuzume iğneli epilasyon başladım 3. Gitmem izler kaldı yapan kişi 30 yıldır yapmasina rağmen.Vucudjma da lazer gidip kalanları iğneli istiyordum. Hangi lazere gittinizde memnun kalmadiniz

Buz lazer yaptırdım ama pek etkisini görmedim koltuk altı azaldı baya bide bacaklarımdaki kıl dönmeleri falan düzeldi başka da etkisini yani ignelide gördüğüm etkiyi onda görmedim

Merhaba bende evde denemek istiyorum uzun zamandır araştırıyorum formda kendi yapanlar var dediler seni buldum hangi makinayı kullanıyorsun? 2.el almaya cesaret edemediğim için sıfırını alacağım mecburen. 3 fonksiyonlu bir cihaz var ama multi olmayan acaba seninki ondan mı? Şuan alabileceğim o var gördüğüm kadarıyla Konu hakkında yardımlarını rica ediyorum yeni evliyim ve lazer ağda vs denedim olmuyor özellikle genitalden çok çok muzdaribim

Merhaba benim makinam 3 sistem epigold geçen sene Mart ayında aldım ikinci el ve çok çok memnun kaldım cenemde bı kaç kıl vardı onları hallettim anca aynada baka baka zaten bı kere alıyorsun 3 ayda anca çıkıyor onlarda leke kalmadı göbek çizgisi ve bikini yaptım göbek bitti bikini de çok çok az onu da artık aklıma estikçe yapmaya başladım ama ilk zamanlar her ay düzenli yapmak gerekiyor ki büyük alan bı anda yapılmıyor her gün 1 saat çalıştım alt bacaklara da yaptım şuan 1 ayı geçti zaten iyice incelmisti çıkan hiç bişey yok ayak parmaklarım da şükür bitti ki en ennn çok acıyan yer diyebilirim... Şuan eşime gorumceme yapıyorum ve onlar da çok memnun ama sana tavsiyem daha önce hiç iğneli epilasyon yaptirmadiysan deneme amaçlı bı git derim acıya dayana bilecekmisin bı gözlemle ve elin iyice bikini genotalde ustalastir ki diğer bölgelerinde leke kalmasın bikini bölgesi test için çok ideal yani yeri geldi ilk başlarda kıl köküne giremedim deriyi de yaktım ama genital çok iyi iyileşti ondan sonra göbek yapmaya başladım bu biraz geç iyileşiyor ama iyileşti bacak ta aynı yapıyorsun kabuk bağlıyor kabuklar geç dökülüyor sonrasında kızarıklık da hemen geçmiyor ama sonra alttan taze deri pürüzsüz geliyor ki bacaklarım agdadan ötürü tavuk derisi gibiydi şimdi gorumceme hem yapıyorum hem ona da öğretmeye çalışıyorum ki benim bı koltuk altlarim bide genital alt kisimlar kaldı bu arada eşime ve gorumceme 3 Seans koltuk altı yaptım yer yer çok boşluk var cikanlarda çok ince tahminimce 2 veya üç kere daha yapsak tertemiz olur

Merhaba şuan ne durumdasınız? Ben de bu fikri çok düşündüm ama insanlar sen kendine yapamazsın cildine zarar verirsin dediler vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…