Hormonal bir problem mi bu sizce?

dryfc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.628
Puanlar
133
Aslında daha önce de vardı ama son zamanlarda çoğaldığını fark ediyorum. Göğüs etrafındaki tüyler sorunum. Bir ara cımbızla alıyordum tek tüktü. Daha sonra burada oluğuma göre doktorlar cımbızla alınmasına karşıymış, makasla kestim ama öylece bırakınca epey kötü bir hal alıyor. Belki 5-10 tane ama kötü duruyor. Kalın siyah kıl demek daha doğru tüy olmaktan çıkmış yani. Sizin bir öneriniz var mı bayanlar ne yapabilirim? Kan tahlillerimde herhangi bir problem de yok hormonal problem olsa çıkardı tahlillerde değil mi? Bu durumu yaşayan var mı? Nasıl bir çözüm önerisiniz? Teşekkür ediyorum.

Bende var.bir göğüs ucunda 5-6tane kıl 5-6 tane tüy şeklinde.valla cımbızla alıyorum yapcak bişe yok.

Bende var.bir göğüs ucunda 5-6tane kıl 5-6 tane tüy şeklinde.valla cımbızla alıyorum yapcak bişe yok.
İki tarafta da 10'ar tane vardır tahminen. Cımbızla alınca çok yanıyor acıyor ya lazerden de korkuyorum bu defa iz kalırsa. Daha önce bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan var mı acaba

agdadan baska care gormuyorum bir aydan uzun sure cıkmaz zaten cımbızla devamlı ugrasırsın

Ama a
agdadan baska care gormuyorum bir aydan uzun sure cıkmaz zaten cımbızla devamlı ugrasırsın
ama ağda etrafındaki cılız tüyleri de kıla çevirmez mi ?

iğneli epilasyon çözüm:)

Hormonal bence
Bende de var cımbızla alıyordum göğsümde kıl dönmesi oldu çok kötüydü. şimdi lazere gidiyorum bakalım inşallah biter

Hormonal bence
Bende de var cımbızla alıyordum göğsümde kıl dönmesi oldu çok kötüydü. şimdi lazere gidiyorum bakalım inşallah biter
Lazerde ağrı ya da leke oluyor mu?

Siz kurtuldunuz mu peki?
evet çok bahsetmek istemedim utandığımdan ama evet 5 seans filan gittim dk ile ödeme yap dksı 1 tl benim
yüzde 90 bitti
o yüzde 10a da devam etcem

lazeri önermem iğneli yaptır
neden diceksin
lazerde derinin bir miktar altına geçiyor az da olsa
ve göğüste süt bezleri var bence değmez lazere hiç bulaşmaya

evet çok bahsetmek istemedim utandığımdan ama evet 5 seans filan gittim dk ile ödeme yap dksı 1 tl benim
yüzde 90 bitti
o yüzde 10a da devam etcem
Ağrı sızı çok oluyor mu? Daha fazla çoğalmasından korkuyorum açıkçası. Normal lazer gibi değil dimi?

lazeri önermem iğneli yaptır
neden diceksin
lazerde derinin bir miktar altına geçiyor az da olsa
ve göğüste süt bezleri var bence değmez lazere hiç bulaşmaya
Aynen lazer değil de iğneli epilasyon eğer her kıl tanesine ayrı ayrı yapılıyorsa daha iyi olur. Diğeri dediğiniz gibi bi sıkıntı yaratabilir. Normal lazer geniş bir alanı aldığından bu sefer çoğalma riski de olabilir.

Canım atışları yüksek atarsa iz kalıyor. Benim bacaklarımda kaldı biraz mesela.
Ağrıda bende çok oluyor maalesef.
O zaman normal lazer epilasyondan yaptırmamak lazım.

Ağrı sızı çok oluyor mu? Daha fazla çoğalmasından korkuyorum açıkçası. Normal lazer gibi değil dimi?
Yok değil tek tek yapılıuor her bir kıl köküne
Yok dayanılmayacak bi acı değil öyle cıs cıs bişey ama zaten göğüs yağlı yapıda ya en az orası acıyor

Yok değil tek tek yapılıuor her bir kıl köküne
Yok dayanılmayacak bi acı değil öyle cıs cıs bişey ama zaten göğüs yağlı yapıda ya en az orası acıyor
Teşekkür ediyorum. Son çare öyle yaptıracağım artık.

Back