Gebeliğe Hazırlık Hormon testleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

breath07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
245
61
118
Antalya
Arkadaşlar merhaba bir kizım var ve birkaç aydır bebek dusunuyoruz ama olmadı henüz. Düşünmeye ilk başladığım zaman doktora gidip bütün tahlillerimi yaptırmıştım doktor lh biraz yüksek ama birkaç ay dene olmazsa gelirsin demişti. Hormon testlerinden anlayanlar bakabilirler mi
IMG_20180712_195932.jpg
ve nasıl düşürebilirim bu lh değerimi

Arkadaşlar merhaba bir kizım var ve birkaç aydır bebek dusunuyoruz ama olmadı henüz. Düşünmeye ilk başladığım zaman doktora gidip bütün tahlillerimi yaptırmıştım doktor lh biraz yüksek ama birkaç ay dene olmazsa gelirsin demişti. Hormon testlerinden anlayanlar bakabilirler mi Eki Görüntüle 2168162 ve nasıl düşürebilirim bu lh değerimi
Pko var sende ultrasonda da mı görmedi bunu. Hormon dengelemek için aslan pençesi çayı ya da hayıt suyu içebilirsin. Ama ben sana ilk iş soğan kürü yapmanı öneririm. Kür yaparken de günde 2 bardak bunlardan birini içebilirsin. Soğan kürü rahmini temizler, gebeliğe hazırlar. Dediklerim de hormon dengeler.

Pko var sende ultrasonda da mı görmedi bunu. Hormon dengelemek için aslan pençesi çayı ya da hayıt suyu içebilirsin. Ama ben sana ilk iş soğan kürü yapmanı öneririm. Kür yaparken de günde 2 bardak bunlardan birini içebilirsin. Soğan kürü rahmini temizler, gebeliğe hazırlar. Dediklerim de hormon dengeler.
Cevabin icin cok tesekkur ederim. Yok canım hiç birşey demedi ultrasonda da. O zaman ben ilk soğan suyuna baslayayim düşmezse diğerlerini denerim kaç olması lazım lh degerimin internette 7den düşük olmalı yazıyor ama

Cevabin icin cok tesekkur ederim. Yok canım hiç birşey demedi ultrasonda da. O zaman ben ilk soğan suyuna baslayayim düşmezse diğerlerini denerim kaç olması lazım lh degerimin internette 7den düşük olmalı yazıyor ama
Belli bir değer yok kişiden kişiye değişir. Şöyle anlatayım. Lh Fsh’ın en fazla 1,5 katı olabilir. Yani senin değerine göre Lh 6 olmalı en fazla.

Back