• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hormon testleri pcos

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile kaldınız mı yada çoçugunuz var mı
Evet su an 6 haftalık yeni öğrendim bende sonuclar bakılırsa pko tanısı yok ama ultrasyonda cıkıyor ve yıllardır regl düzensizddir

Eklentiler

• IMG_20200216_171048.jpg
    IMG_20200216_171048.jpg
    97,2 KB · Görüntüleme: 25
Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah hamilelerin duası kabul olur bizede dua edin

Yanlış alamazsanız Normal yolla mı tedaviyle mi hamile kaldınız

Yanlış alamazsanız Normal yolla mı tedaviyle mi hamile kaldınız
İnş allahım tez zamanda hayırlısını verir sizlerde ben tedavi olmadım sadece korunma için 6 ay dogum kontrol hapı kullanmıştım oda düzene sokmustu az da olsa ilk denemede oldu diyebilirim bende saskınım 😊

Merhaba arkadaşlar benim prolaktin 30 çıktı doktor 50 ye kadar çıkmadığı sürece ilaç vermiyoruz dedi bu değerle hamile kalabilirmiyim

Merhaba arkadaşlar benim prolaktin 30 çıktı doktor 50 ye kadar çıkmadığı sürece ilaç vermiyoruz dedi bu değerle hamile kalabilirmiyim
Ben henüz sonuçlarımı doktora gösteremedim ama benim de 18 çıkmış referans aralığında en yüksek 19 . Bana ne diyecek bakalım . İlaç verir mi bilmiyorum ama stres çok etkiliyormuş ki ben de stres tavan.

Ben henüz sonuçlarımı doktora gösteremedim ama benim de 18 çıkmış referans aralığında en yüksek 19 . Bana ne diyecek bakalım . İlaç verir mi bilmiyorum ama stres çok etkiliyormuş ki ben de stres tavan.
Senin iyi değerin cnm

Amh: 7.68
Fsh: 7.43
prolaktin:17.4
progesteron: 12,7
Lh: 5.17.
Degerlerim nasıl kızlar???

Back