- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım cevapladığın için. valla bir moralim bozuldu sonuçları doktora da gösteremedim. Doktor zaten ultrasonda kist göremedi ama diğer gittiğim doktorlar pcos dedi hormonlara bakalım dedi. Lh ve fsh iyi biri birinden yüksek olunca pcos diyorlar diye biliyorum.PCOS yok ama görünüm şeklinde de olabilir ultrasonla bakar doktor ona. Sırf hormonlara göre bişey denemez. Prolaktin gebeliğe engel bi değerde değil iyi bile sayılır. Benim 23-24 falandı hamile kaldığımda. Ama yok bişey yapayım düşsün derseniz testere dişli Aslan pençesi alıp çay yapıp içebilirsiniz günde 1 kupa
C life kullanıyorum çörek otu var içinde ama tarçın yok . Yapayım işe yarayacaksaBu arada size tavsiyem gebelik sürecini hızlandırmak istiyorsanız başka şeyler denemeyin hiç bu değerler gayet iyi ve uygun hamileliğe. Bal tarçın çörekotu kürü yapın. Hem kolaylaştırır hem hormonlara bi zararı yok
Valla tanıdıklarımdan kim yaptıysa o ay hamile kaldı. Bende dahil. Nasip tabi bunlar hep çokta düşünmemek lazım kafaya takınca olmuyorC life kullanıyorum çörek otu var içinde ama tarçın yok . Yapayım işe yarayacaksa![]()
Bu arada 2. Ayda hamile kaldım ama benm prolaktinim daha düşüktü prolaktin düşürmek kolay aşırı yuksek olmadıgı süreceBende yıllardır pko luyum adetlerim düzensizdir yıllardır 2 ayda olurdum oda en az. 7 aydır evliyim dogum kontrol kullandım 6 ay hem korunmak hem tedavi amaçlı bitince doktora gittim lh değerim sizinki gibiydi teste bakıldığında pko görünmüyor dedi doktor ama ultrasyonda görünüyordu ilacı bıraktıktan sonra 2 kere regl oldum döngülerim 35 40 güne indi ama evliliktenmi ilaçtan mı neyse dolayı indi bilmiyorum![]()
Bana hep pcos dediler . 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım sonra ara kanama yapınca istemeyerek bıraktım doktora gittim pcos var ilaca başlama zaten hemen hamile kalamazsın süreç ister dedi. Hakikaten de öyle oldu hamile kalamıyorum .sonra bir doktora daha gittim o da pcos dedi . Sonra 3 ay ovülasyon testi denedim bu arada c life macun kullandım yine olmadı . Geçen ay tekrar doktora gittiğim de pcos olamazlar kist yok dedi (176 boyum kilom 50) yine de emin olabilmek için hormon testi yapalım dedi . Sonuçlar bu. Çok takılıyorum her ay yumurtlamadan sonra adete kadar gün sayıyorum işimi eşimle ilişkimi bile etkiliyor prolaktini de stresim etkilemiş olabilir diye düşünüyorum. Bu ay takmayacağım diye kendime söz verdim ama başarabilme ihtimalim çok düşükBende yıllardır pko luyum adetlerim düzensizdir yıllardır 2 ayda olurdum oda en az. 7 aydır evliyim dogum kontrol kullandım 6 ay hem korunmak hem tedavi amaçlı bitince doktora gittim lh değerim sizinki gibiydi teste bakıldığında pko görünmüyor dedi doktor ama ultrasyonda görünüyordu ilacı bıraktıktan sonra 2 kere regl oldum döngülerim 35 40 güne indi ama evliliktenmi ilaçtan mı neyse dolayı indi bilmiyorum![]()
Çörekotu kürü nedirValla tanıdıklarımdan kim yaptıysa o ay hamile kaldı. Bende dahil. Nasip tabi bunlar hep çokta düşünmemek lazım kafaya takınca olmuyor
Pko da zayıflık cok önemli Bi avantaj ayrıca ilaç süreci uzatmıyor bence bende korkmustum hapı bırakıp 2. Ayında hamile kalanda cok bence stres cok etkili tabi erkeğinde muayene olması şart herseye batırıp sorun olmafıgına kanaat getirdiğinde gerisi Allaha kalmıs dogum kontrol düzenli içmezseniz kanama yapar ben ilk içtiğim ayda 20 25 gün kanamam oldu kasıklarım da agrı yaptı 20 gün nasıl gecti bilmiyorum ama sonra cok güzel düzene soktu herseyimiBana hep pcos dediler . 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım sonra ara kanama yapınca istemeyerek bıraktım doktora gittim pcos var ilaca başlama zaten hemen hamile kalamazsın süreç ister dedi. Hakikaten de öyle oldu hamile kalamıyorum .sonra bir doktora daha gittim o da pcos dedi . Sonra 3 ay ovülasyon testi denedim bu arada c life macun kullandım yine olmadı . Geçen ay tekrar doktora gittiğim de pcos olamazlar kist yok dedi (176 boyum kilom 50) yine de emin olabilmek için hormon testi yapalım dedi . Sonuçlar bu. Çok takılıyorum her ay yumurtlamadan sonra adete kadar gün sayıyorum işimi eşimle ilişkimi bile etkiliyor prolaktini de stresim etkilemiş olabilir diye düşünüyorum. Bu ay takmayacağım diye kendime söz verdim ama başarabilme ihtimalim çok düşük![]()
Bal tarçın çörekotunu belli ölçülerde karıştırıp adetin 2nci gününden yumurtlamaya kadar her sabah aç karnına 1 kaşık yeniyor. Yumurta geliştiriyorÇörekotu kürü nedir
Çatlamış mı sizceBal tarçın çörekotunu belli ölçülerde karıştırıp adetin 2nci gününden yumurtlamaya kadar her sabah aç karnına 1 kaşık yeniyor. Yumurta geliştiriyor
Ne kadar çok koyu olmuş. 14ü pik olmuş gibi duruyor ama silikleşmemişteÇatlamış mı sizce
Pko mu var lh biraz yüksek geldi bana ama bilemedim diğerleri normal görünüyor tsh e2 prolaktin fsh filanThs 2,53
T4 1,53
Estrodial 62,49
Prolaktin 16, 78
Fsh 4,58
Lh 13,58 kızlar değerlerim nasıl
Sadece değerlerle anlasılmaz usg de görünür baktırdınız mı hiç1 doktor pko var dedi başka doktora daha gösterdim değerlerin normal dedi
Hmm güzel o zmn hepsi aynı seyi dediyse sıkıntı yoktur strese girmenize gerek yok her kadının değeri farklı önemli olan sonucun değer aralıgında olması sizinde öle görünüyor ama neden buraya attınız neysen dolayı korktunuz anlamadım3 yıllık evliyim en 6 doktora gittim karından da jinekolog muayenede oldum hiç sorun yok dediler